Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najsmutniejsza

Facet bez prawa jazdy to nie facet

Polecane posty

Gość najsmutniejsza

takie jest moje zdanie

Gość gość
Moje też

Gość gość
Ty ci po znowu zaczynasz:o

Gość najsmutniejsza
większość kobiet tak uważa po prostu

Gość gość
Ja tak nie uważam :D i ten i ten taki sam baran :D

Gość gość
do tematu to uważają tak tylko głupie d**y co oczekują, że facet je będzie wszędzie woził. Zwykle to kompletne zera i niezdolne do samodzielnej egzystencji kobieto-podobny wytwór XXI wieku

Gość gość
Facet, który wszędzie wozi to szofer taki tylko, płaci mu się po prostu :D autorka jak mniemam na woodstock chciała jechać, ale kasy na szofera zabrakło ;)

Gość gość
a kobieta mająca prawo jazdy to już facet?

Gość gośćo
No bo baba za kółkiem to katastrofa dlatego facet musi miec prawko

Gość gość
kobieta ktora nie ciagnie paly facetowi to nie zadna kobieta

Ja nie mam tego gówna, umiem prowadzić auto ale nie potrafię dostosować się do zasad ruchu, dla mnie takie coś jak znaki czy zasady pierwszeństwa mogły by nie istnieć, dla tego w ogóle nie prowadzę.

Gość gość
Jestem kobieta i uwazam ze w dzisiejszych czasach kazdy powinien muec prawko,no chyba ze ewidentnie sie do tego nie nadaje,kobieta rowniez bo nigdy nie wiadomo kiedy bedzie potrzebne,i szlag mnie trafia jak widze babki starsze robioce prawko, strach wyjezdzac na droge,wiec nie generalizuj autorko,chyba ze dla ciebie facet-to fura do wozenia twojego tylka,idz na prawko i je zdaj za pierwszym razem tak ja ja i dopiero sie wypowiadaj.

Gość gość
po c**j mi prawko ? zebym stal w korkach 3 godziny przy czym dojde do chaty w 30 min ? oc*pilas czy jak?

Gość gość
kobieta bez prawa do aborcji to nie kobieta

Gość gość
zgadzam się, co to za facet bez prawka :o

Założe się o worek kompostu z działki rodziców faceta mojej mamy, ze ten temat założył Pan Janek:)

Gość gość
A po zakupy jak z**********z? Kabanem? Do znajomych, poza miasto? Ja yebie. Jestem kobieta, mam prawko i auto i dla mnie facet uzalezniony od komunikacji miejskiej to frajer.

Gość gość
kobieta z małymi piersiami to nie kobieta

Gość gość
Pedale glupi ograniczony. Cycki to nie cos, czym jezdzisz po miescie funaro bez jaj

Gość gość
Jeśli kobieta bardziej ceni prawko niż to by mężczyzna ją kochał, szanował, był jej wierny, był dla niej oparciem to już jej problem. Widać jakich kobiety facetów wybierają ciągłe narzekania, że bita, zdradzona, zostawiona z dzieckiem. Tak się kończy jak dla kobiety ważniejszy papierek od człowieka.

Gość Konfucjusz_95
Macie rację prawko jest bardzo przydatne. Ja nie mam gdyż nie stać mnie na porządny samochód, ale zgadzam się z wami w 100%

Gość gość
Czyli ci z prawkiem biją?? Hahaha. Zalosny jestes. C**j mi z twojej wiernosci, jak nie bedziesz mogl wsiasc za kolko, tylko ja to bede robic :O I nie porownuj ciulu glupi posiadania prawka do bycia wiernym. Tepy jestes do reszty.

Gość Konfucjusz_95
Nie p*****l jak ma wybór mieć gościa z prawem jazdy a takiego bez to chyba wybierze tego pierwszego bo taki jest zaradniejszy. I się już nie wyklucaj bo dziś nie mieć prawka to trochę wstyd. Wyjdź z domu

Gość gość
Powiedz dlaczego nie masz? Bo? Bo jestes ciulem bez kasy i ambicji, do tego zaleznym. Jeszcze sobie dorabiasz do tego teorie :O

Gość Konfucjusz_95
...do ludzi. Dziś prawko ma większość młodych osób, prawko jest naprawdę przydatne

Gość gość
Konfucjusz przynajmniej ma jaja byc szczerym. Moze i jestes dobry i wierny, ale facet z prawkiem TEZ POTRAFI taki byc :) oprocz tego moge sie z nim zmieniac za kierownica lub liczyc,ze czasem on, nie ja, ruszy gdzies i po cos tylek a nie z********a na pksa lub dzieciaki do szkoly w deszcz i snieg mpk wozi.

Gość Konfucjusz_95
Pani z 18:58ma rację. Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy. Niektórzy stąd są naprawdę żałośni kompromitujecie się tylko ludzie

Gość Konfucjusz_95
Poza tym prawko dziś nie jest chyba żadnym wyczynem idzie je zrobić tanio i w krótkim czasie. Nie wiem gdzie wy macie problem (autor to jakiś tępy debil ale gorsi się ci co się z nim spieraja ) nara

Gość gość
gość Czyli ci z prawkiem biją?? Hahaha. Zalosny jestes. C**j mi z twojej wiernosci, jak nie bedziesz mogl wsiasc za kolko, tylko ja to bede robic pechowiec.gif I nie porownuj ciulu glupi posiadania prawka do bycia wiernym. Tepy jestes do reszty. xxx Czy ja piszę, że Ci z prawkiem biją?! Czy już jesteś tak tępa, że czytać nie potrafisz ze zrozumieniem? Co jest dla Ciebie ważniejsze w związku to, że partner jest tobie wierny czy to, że ma prawko? Z drugiej strony gdzie jest napisane, że to mężczyzna musi być kierowcą w związku? Kobietom korony z głów spadną czy jesteście zbyt leniwe by cokolwiek robić w związku?

Gość gość
Czy jestes tepy? Dlaczego prawko mam porownywac do wiernosci??? Wtf? Poyebalo cie? Podaj powod,dla ktorego nie masz prawka, mozesz? I skad info,ze facet ma byc kierowca?? Czytasz? Mam prawko,mam auto,ale oczekuje,ze moj partner bedzie ZDOLNY i uprawniony,by w razie potrzeby on mogl podjechac gdzies. Do c***a. Takie trudne do pojecia??