Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem gruba

Polecane posty

Gość gość

mam 166 I 89kg jestem zalamana diety nie pomagaja jak schudne to zaraz tyje

Gość gość
ja też :( mam grube uda i tyłek.. i do tego jestem niska i mam kacze nóżki.. Ty jesteś przynajmniej wysoka..

Gość gość
pomocy

Gość gość
zgłoś się do dietetyka

Gość gościu0987644578976
pij zieloą herbate i jakaś dieta

Gość gość
ja całe życie jestem gruba i co lepsze wcale dużo nie jem, nawet chyba mniej niż normalnie;-(

Gość grucha___
Genów nie oszukasz. Też mam tendencje do tycia i gruszkowatą budowę ciała. Każde schudnięcie prędzej czy później kończy się przybraniem wagi z naddatkiem. Nawet kiedy ważyłam mało nogi i tyłek były grube w stosunku do reszty ciała, góra była szczuplutka a piersi wręcz mikroskopijne. Teraz mam lekką nadwagę, ale paradoksalnie tak bardzo nie narzekam, bo zyskałam biust. :P

Gość gość
to znaczy jem 3/4 świni zamiast całej i dużo lubie czytać o dietach tutaj na forum, ale one mi nie pomagają, siedze już tyle lat na kafetri i zamiast schudnąć tylko tyje

Gość gość
A Ja mam zły nawyk moge wcale nie jesć cały dzień ,a jak wracam do domu po pracy to otwieram lodówkę i jem jem i jeszcze raz jem a że to jest wieczorem to idzie mi w boczki

Gość gość
lepiej być 50kg zapuszczoną lolą z obgryzionymi wylakierowanymi pazurami, cellulitem na d*pzku, zniszczonymi włosami, zepsutymi zębami itp! nikt nie jest idealny! grube niekiedy sa bardziej zadbane niz te "szczupłe" wbrew pozorom!!!

Gość gość
Ja mam taka znajoma która jest gruba ale jest tak zadbana że nie jedna lala mogła by się schować

Gość gość
nie czytam o zadnych dietach wieprzowiny nie jem miesa ogolnie zjem moz 200gr.na tydzien jem duzo warzyw naparze ryby jajka staram sie nie przekraczac 1000kcal schudne w we 2 dni pogrzesze z czekolada I 2 kg na plusie to jest jakas masakra cwicze fitnes I guzik z tego

Gość gość
dlatego ja się nie torturuję bo jem zdrowo mam ładny jędrny biust ładne wcięcie w talii zadbane włosy skóre paznokcie i zeby kupuje ubania które eksponują i kryją szkoda życiana diety mam 26 lat 165cm 87kg

Gość prawictwo pospolite125
nie przepadam za grubymi kobietami Dziewczyna o wzroscie 165 cm powinna miec miedzy 50 kg a 61 kg wagi ( najlepiej 53 kg) Jesli sie nie miesci w tym przedziale , to bym odrzucił. nie przepadam za laskami ponizej 50 kg jak i powyzej 70 kg

Gość gość
sa gusta i gusciki dlatego nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora! ja tez nie przepadam za wieloma typami urody facetów

Gość gość
ty lewictwo czy prawictwo ja nie pytam w jakim przedziale wagowym ty bys odrzucil czy nie tylko prosze o rade jak pozbyc sie 30 kg

Gość gość
waze 120 kg jem codziennie wuchte słodyczy nie wspomne o 1kg schabowego dzienie i pol kg kurczaka smażonego i jestem wysoka na 170 cm za to mam kochanego chlopaka ktory mi przynosi jedzenie i bzyka mnie raczej wklada penisa miedzy brzuch a udo, ale cos mi sie zdaje ze kocha mnie bo jestem bogata jak myslicie dziewczyny jest tak??

Gość gość
co oznacza wuchta