Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lysi przystojniacy

Polecane posty

Gość gość

Hej! Co myślicie o Łysych? Bo ja nie byłam przekonana... taki jeden lysy mi się kiedyś podobał, ale on ciągle z takimi groźnymi kolegami chodził i niby fajny, ale trochę strach... aż po paru miesiącach znalazłam go na tej stronie - www.lysoci.pl :D Ale mam ubaw. Trochę żałuję, że wtedy nie wyszło mi z nim. Dziś myślę, że łysi są bardzo pociągający...

Gość gość
jak ci w p*****l spuści o też cie pociągnie hahaha głupia c**a takiej jak ty przydałby się ktoś kto by ci wybił z głowy takie zera łyse

Gość gość
idź chamie i prostaku nie mający powodzenia wu kobiet..

Gość gość
Łyse karki w dresach?O takich ci chodzi?

Gość gość
dzieweczko łysy to przeważnie nie po kolei w łepetynce ma a dlatego że tam nie wiele się mieści zacznij z takim a sama się przekonasz

Gość gość
haha to ja zaczęłam temat i widzę, że jakiś buraczek się odezwał - pewnie z dużymi kompleksami :) wiadomo internet, internet... Ale spokojnie - no wielu łysych to takie zawadiaki, wiadomo trzeba uważać ale z drugiej strony... sama nie wiem. Mi się podobają. Ponoć mają też duże sprzęty... :))))) W sumie nie ma co przesadzać, niektórzy są naprawdę sexi a inni nie. Ale wiecie co? ja bym się chętnie z takim łysym puściła, żeby zobaczyć jak to z nimi jest...

Gość gość
łysi i przystojni to oksymoron. mnie się podobają długowłosi albo z brodą.

Gość gość
" Łyse karki w dresach?O takich ci chodzi? " jeszcze wracając do tego pytania... hm... siłownia, mięśnie, łysi, karki, dresiarze, "luje"... np. http://www.lysoci.pl/126/vin_diesel no przecież <3

Gość gość
podbijam

Gość gość
ja bym chętnie ssała i to najlepiej kilu łysym na przykład sześciu na raz...! <3 <3 <3

Gość gość
dżejson statam ❤️ :classic_cool: