Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakręcona123

T MOBILE czy ktoś wie o co w tym chodzi

Polecane posty

Gość zakręcona123

Wzięłam abonament w T-Mobile za 79,90zł na 24 miesiące. " Tablet Pentagram Quadra 7 Ultra Slim i Samsung Galaxy S III mini " Przyszły mi teraz papiery z jakimiś ratami 37 rat, gdzie 24 raty są po 15zł a następne 12 rat jest po 79,00zł. Pierwsza rata tzw opłata przy kurierze była za 49zł. Pytanie brzmi: Czemu jeżeli mam umowę na 24miesiące jest przy umowie dołączona rozpiska z takimi oto ratami ?? Przecież wzięłam abonament za 79,90zł

Gość adios biczos
kolejne 12 rat to opłata za tablet i smartona,

Gość zakręcona123
dobrze ale chodzi mi o te 15zł... skąd to się wzięło... dzwoniłam do biura obsługi powiedziała mi ze to jest jakies 79,90zł - 15zł = 64,90zł ( tyle wychodzi mi abonament przez pierwsze 12 miesięcy ), potem abonament będzie po 79,90zł. Pierwszy raz sie z czymś takim spotykam, nie wiem o co chodzi

Gość zakręcona123
powiem jeszcze tak że przy zamawianiu telefonicznie nikt nic mi nie powiedział o tych 37 ratach, była cały czas mowa o abonamencie na 24 miesiące po 79,90zł i opłata przy kurierze 49,00zł

Gość adios biczos
za chwile Ci wyjaśnie

Gość adios biczos
Operator proponuje sprzęt w ramach oferty z urządzeniami Duo Pack na 36 rat, z miesięcznym zobowiązaniem w wysokości 79.90 złotych przez cały okres trwania umowy, która zawierana jest na 24-miesięczny okres rozliczeniowy oraz na kolejne 12 miesięcy okresu ratalnego. Nie jest to nic innego, jak trzy letnia umowa, jednak według najnowszego Prawa Telekomunikacyjnego okres trwania umowy dla nowego klienta nie może być dłuższy, niż dwa lata. stąd te 15 zł systemu ratalnego. Pomogłem?

Gość zakręcona123
no własnie nie mam pojęcia dlaczego wyslami mi taką rozpiskę z ratami...

Gość zakręcona123
okej dzieki mniej więcej czaje o co chodzi ; D

Gość gość
oszukisci j****i za granica kupuje za 15 funtów w o2 i dzwonie do 02 za free czyli starczy mi na 2 miechy bo czasem dzwoni sie do innych sieci po miechu daja mi 5 funtów chyba za to ze z nimi jestem a w polsce dziadostwo bieda i legalne haracze

Gość rasalgul
Siemka.Dwa tygodnie temu kolega powiedział mi, że Samsung rozdaje telefony S7,które były na wystawach, bo podobno nie mogą ich sprzedawać W piątek wszedłem na ich stronę i odpowiedziałem na pytanie konkursowe a dzisiaj przyjechał kurier z telefonem i jest super!! :D Polecam wam sprawdźcie sobie!! Tutaj możecie odebrać: http://hy34.pl/r/r1vSamsung-S7

Gość gość
14:27 Trol