Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerazonaamelia

Mozliwosc zajscia w ciąze czy ZERO procent szans

Polecane posty

Gość przerazonaamelia

Mam dość nietypową sprawe: Bralam tabletki anty, ale przestałam bo chciałam zrobić przerwe. Więc przez miesiąc nie brałam wgl tabletek anty. Kochałam się z moim facetem (stosunek przerywany) na około 5 dni przed planowanym okresem. Okres dostałam z kilkudniowym opóźnieniem ale dostałam. No i rozpoczęłam nowe opakowanie tabletek anty, no bo skoro dostałam okres to wiadomo że nie jestem w ciąży! Po okresie mialam jeszcze dziwne plamienia od czasu do czasu. Teraz czekam na następny okres i strasznie sie boję. Czy mogło dojść do zapłodnienia? Przecież 5 dni przed okresem to nie dni płodne !!??

Gość gość
na takich wyliczankach to ja wpadlam, z tym ze ja mierzylam temperature, a i tak klapa. zawsze trzeba sie zabezpieczac, czy to piec dni czy dwa dni przed spodziewana miesiaczka. zrob test i bedziesz wiedziala

Gość przerazonaamelia
no ale dostałam okres więc chyba wszystko ok ? napisałam że 5 dni po tym stosunku normalnie był okres

Gość gość
jesli byl to normalny okres nie jakies krwawienie to raczej jest ok

Gość gość
mozliwe

Gość przerazonaamelia
czy ktoś sie wreszcie wypowie!!!!!?????????? ileż mozna czekać na odpowiedzi czy wy jestescie tak mało doświadczeni, że nie znacie ani grama odpowiedzi ?!?!?!?!?!?!?

Gość gość
Nie stac cie na test? Po stosunku przerywanym na 5 dni przed okresem, ktory dostalas , szansa na ciaze jest prawie zerowa.

Gość przerazonaamelia
no i takiej odpowiedzi oczekiwałam

no to jak dostalas okres to chyba nie mozesz byc w ciazy co? tymbardziej jak bierzesz tabsy. A swoja droga to przerwa w braniu tabsow musi trwac min 6 miesiecy bo inaczej cykl sobie rozregulujesz i to dopiero bedzie problem.

Gość gość
poczekaj, polecę tylko po moją szklaną kulę i czarnego kota i zaraz sprawdzę, czy jesteś w ciąży... Zrób test ciążowy ośla łąko!

Gość gość
autorko po odstawieniu tabletek niema co liczyć na płodne nie płodne bo owulacja może wrócić od razu może nie wracać przez dłuższy czas nawet kilka miesięcy baa możesz mieć kilka owulacji w jednym cyklu bo organizm "nadrabia" zaległości - także zrób test - pewnie będzie nagatywny ale przestaniesz się zadręczać myślami i na drugi raz będziesz mądrzejsza