Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ofelia22

jest tutaj jakiś grafik komputerowy

Polecane posty

Gość ofelia22

Jak wyglada wasza praca ? Ile zarabiacie ? I po jakiej szkole jestescie ? Zastanawiam sie czy zapisac sie do szkoly na grafika ale nadal nie jestem jestem pewna czy warto dlatego pytam moze mi ktos obeznany w tym temacie pomoże podjac decyzje hm

Gość ofelia22
Nie ma tu zadnego grafika albo chociaz studenta grafiki ?

Gość gość
To zalezy co zamierzasz robić, praca po tym jest, ale musisz się czymś wybić. Niestety są graficy i "grafficy", teraz w internecie jest wszystko, ktoś ściągnie 2 programy i uważa się za mega specjaliste ;) Fajnie jest np. robić zlecenia w domu, ale potrzeba samodyscypliny.

Gość gość
Na razie to nic nie umiem ale chcialabym sie nauczyc

Gość gość
Moze ktos jeszcze sie wypowie ?:) odpowie na moje pytania

Gość gość
Widze ze sie bardzo nudzisz, nie masz co robic to moze sam zostan meska dziwka a,nie marnujesz czas na forum xd ile teraz kretynow sie porobilo masakra

Gość gość
Do tej pracy w ogóle nie potrzeba żadnej szkoły, bo pracodawcy czy klienci poszczególnych zleceń nie patrzą na to tylko na portfolio (zbiór prac), listę opanowanych programów etc. zresztą na studiach czy w szkołach policealnych wiele z tej dziedziny nie uczą, co najwyżej cię wprowadza do danych zagadnien, ale jeśli chcesz zacząć na tym zarabiać musisz sama iść w to dalej.