Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MOJA KUZYNKA KOCHA GRZEBAĆ LUDZIĄ W GEBACH

Polecane posty

Gość gość

Moja kuzynka jest stomatologiem. Dzisiaj już siedzi w domu bo w sobotę wyjeżdża na urlop z jej mężem. Wpadłam do niej na kawke. I tak się zadaliśmy na temat stonatologi i ona do mnie© że uwielbia tą pracę, że nie wyobraża sobie życia bez stomatologi. Spytałam czy jej marzeniem było grzebać w gębie ludzią a ona do mnie ,, widać że mało wiesz o stomatologi " ja mało wiem. Hehehe. Jezu jak można kochać takie coś?

Gość ludzie nauczcie sie normalnie
ludioM, debilu !!!!

Gość gość
dobrze Ci odpowiedziała... zresztą nauka nie była Twoją mocną stroną sądząc po błędach ;-(

ludzioM

Gość gość
Opowiadała jak to studia ciężkie itp. A mi się śmiać chciało. Niby musiała zrezygnować z życia tylko nauka skoro tak było to pp cholerę wybrała takie studia.

Gość gość
pewnie po to by nigdy w życiu nie mieć problemów z bezrobociem i niskimi zarobkami.

Gość gość
Teraz jest kryzys nigdzie nie ma pracy i dobrych zarobków.

Ty za to idz na psychologie albo na turystyke ;) .... bedziesz miala latwe studia i pozniej prestizowa prace na kasie w Biedronce za cale 1200zl miesiecznie :D

Gość gość
zapewniam cię, że lekarzy i stomatologów kryzys nie dotyczy.

Gość gość
He he np wlasnie autorko. Co wiesz o stomatologii?

Gość gość
KRUSZYNKO -> Odpuść sobie z tą pedagogiką! Szlag mnie trafia jak widzę tego typu komentarze, bo skończyłam pedagogikę, nie było bardzo, bardzo trudno, ale nie było to też "bułka z masłem". Może na prywatnych uczelniach wygląda to inaczej, nie wiem, skończyłam pedagogikę na państwowym uniwersytecie. I nie pracuje na kasie w supermarkecie tylko w przedszkolu! Ale żeby dostać pracę w zawodzie trzeba się postarać, bo lekko nie jest. ŻEGNAM.

Gość gość
Cała rodzina ją kocha bo ona lekarz a żaden z niej lekarz. Ona nie uznaje czegoś takiego jak dentysta tylko stomatolog jakiś tam z czymś tam.

Do gościa :) Sorki,że Cię uraziłam...nie chciałam :/ Sama kończę 2 kierunki.Pedagogikę skończyłam,a psychologię jeszcze dalej ciągnę i dla mnie jest ogromna różnica w tych dwóch kierunkach.

Gość gość
a kolega proktolog powiedziałby Ci, że grzebanie w d****h było od zawsze jego pasją

Gość gość
nawet nie chodzi o to, czy pedagogika jest ciężka czy nie ale o to, że nie ma pracy po niej

Gość gość
A ciebie pewnie nie kochaja bo nic nie skonczylas hi hi

Gość gość
Autorka ciemna jak but sądząc po jej poziomie wypowiedzi :D. I nawet nie potrafi zrozumieć że zawód stomatologa był jej powołaniem, więc po to studiowała 5 lat żeby coś w życiu osiągnąć. Zawód stomatologa to praca każda jak inna.

Gość gość
Naucz się tłuku że jest lekarz stomatolog a nie dentysta. Tak samo jak nie ma weterynarza tylko jest lekarz weterynarii. Ciemna maso

Gość gość
ja jestem asystentka stomatologiczna i tez bardzo lubie ta prace wiec rozumiem kuzynke autorki