Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie taki problem ze wstydzicie sie pokazywac swoje nogi i rece w lato

Polecane posty

Gość gość

ja chodze w dlugich spodniach zawsze , czasem w krotkiej bluzce lub 3/4 poniewaz nogi mam biale jak mleko, rece cale w piegach i pieprzykach. gdy widze te dziunie opalone nogi i cale cialo chodzac e w spodniczkach czy tez spodenkach to slak mnie trafia ze sa takie ladne bez zadnych pieprzykow i piegow

Gość gość
Szlak? No faktycznie wstydź się. Ani urody ani inteligencji.

Gość gość
nie, raczej jestem osobą wolną od takich pierdół:O

Gość gość
co z tego ze biale nogi? trzeba w koncu je opalic a jak opalic skoro masz zasloniete. ja to chodze w dlugich bo mam brzydkie nogi, popekane naczynka, brzydko wygaldaja po goleniu a rece owlosione jak maupa

Nie jesteś sama ; ) też chodzę w długich spodniach , gdyż troszkę mi sie przytyło w krótkim czasie i nabawiłam się rozstępów. Teraz schudłam, ale rozstępy zostały, najgorsze jest to że usunąć się ich nie da (jedynie laserowo pomaga). Mnie też denerwują te wszystkie dziunie, same kości , solara , i ten mocny makijaż w lato. Pozatym powiem ci że nie masz sie czego wstydzić ; ). Mi mama zawsze mówi : A kto na ciebie będzie patrzał , ubierz krótkie spodenki przecież jest ciepło wręcz gorąco. Ale co tam nie musisz się martwić ; ) Ja mam piegi ale tylko na twarzy :)). Uwierz w to że nikogo nie obchodzą twoje nogi czy ręce ; ) Ubierz sie tak jak tobie sie podoba a nie komuś :)) pozdrawiam gorąco ; *

Gość gość
marzycielka jestes wietna :) no ale faceci leca na cialo kobiety itp a jak jest takie piegate pieprzykowate i blade to coz sam wstyd ..aile masz lat?

Gość gość
jak facet leci tylko na ciało, to niech spada

Gość gość
Ja jestem cały rok biała jak mąka i latem chodzę w spódniczkach, sukienkach, bluzkach na ramiączkach. Musiałabym chyba na głowę upaść, żeby się z powodu bladej skóry zasłaniać ciuchami a takie upały.

Gość gość
ale to tez niechodzi o ta bladosc gdybym miala blada skore czysta czyli bez piegow i pieprzykow to tez bym chodzila w krotkich ciuchach no ale te pieigi i pieprzyki mam ich mnostwo a rece mam opalone dos na taki braz jasny

Gość gość
Daj spokój, ja mam całe ciało w pieprzykach. A piegi są fajne :) Mnie się tam taka karnacja podoba i uważam, że wyglądam o wiele lepiej niż te wszystkie skwarki z solarek wokół mnie. I noszę co tylko mi się podoba. Ważne, żeby ciało było zadbane, ogolone nogi, gładka skóra i będzie ok nawet z piegami ;)

Odpowiedź do autorki . Mam 17 lat ; ) . Szczerze ci powiem że nie obchodzi mnie opinia innych , ubieram się tak jak mi się podoba jak również dla siebie , a jak komuś się nie podoba to jego problem :))

Gość gość
weź się dziewczyno zastanów co wygląda gorzej: blade ciało, piegi, pieprzyki rozstępy czy ktoś ubrany od stóp do głów jak dziwoląg w środek lata ? dziwacznie ubierają się osoby starsze (bo one inaczej odczuwają temp przez kiepskie krążenie) oraz chore psychicznie każdy może dobrać taki krój szortów czy spódniczki sukienki by wyglądać korzystnie, a blade ciało można lekko opalić samoopalaczem czy jakimiś balsamem z opalizującymi drobinkami

E tam ja też mam wszędzie takie piegi i pieprzyki. Na rękach na nogach. Nawet na brzuchu i plecach też. I nawet jednego na myszce mojej mam :D Też mnie to wkurzało, ale jak się człowiek opali to właśnie wyglądamy bardzo fajnie :) Przecież piegi dla mężczyzn są bardzo seksowne tylko my tego nie rozumiemy bo właśnie wyobrażamy sobie ze ideał to nieskazitelna czysta skóra opalona najlepiej jak najciemniej :) Takie upały teraz, nie trzymaj pod spodniami tak długo nóg!! Idź nawet gdzieś sama na kocyk się poopalać! Moja matka tak robiła przez kilka lat i jej nogi w ogóle przestały produkować melaninę! BIAŁE JAK ŚCIANA!! Normalnie jak z trupiarni i najgorsze jest to teraz jeśli chce wrócić żeby opalały jej się mniej więcej jak góra ciała to już w jeden sezon tego nie sprawi, tylko 2 a nawet 3/4 lata :/ Ciało się odzwyczaja i im dłużej to robisz tym dłużej będzie trwał powrót do zwiększenia produkcji melaniny. Nie wiem czy zauważyłaś ale ludzie którzy często się opalają czy nawet chodzą na solarium, maja przyzwyczajoną skórę i potem każde wyjście na słońce = szybka opalenizna, gdyż skóra już do tego przywykła.

Odrazu mówie że NIE POLECAM żadnych samoopalaczy ! Owszem nogi przez pierwszy tydzień wyglądają na ładnie opalone , a po tygodniu ....kompletna porażka ! liczne plamy na nogach , jakieś kropki po tym samoopalaczu , dodatkowo trzeba czekać 2 tygodnie żeby to zeszło , obrzydlistwo ! :D

Gość gość
ehem dzieki za rady itp, samoopalaczy nie chce uzywac bo nie mam czasu na smarowanie itp chociaz mam jeden ulubiony to jest mus samoopalajacy w formie pianki z lirene :) ma sliczny brazowy kolor. ja tez mam 17 lat marzycielko :)

Gość gość
A ja sie zawsze zastanawiam co za debile chodza w długich spodniach w upały:o

a ja lubie biale doslownie blade laski piegi sa super dodaja uroku :). kiedyś blada biała skora była przywilejem szlachcianek .....

Gość gość
Też tak mam a jestem przed 30tką. Jestem szczupła, nie mam za dużo piegów ale to za blada jak ściana i nogi mam chude i krzywe :( Nigdy nie wiem jak się ubrać. Największy mój kompleks to nogi, którą są niewyćwiczone, chude krzywe łydki, choć ostatnio wzięłam się za siebie i ćwiczę, ale to pewnie i tak niewiele da, bo taką mam budową nóg. Ale czasem jak widzę na ulicy jak niektóre się ubierają, bardziej krzywe nogi ode mnie i krótkie spodenki, albo jakaś sukienka w której bym się wstydziła wyjść na ulicę, to naprawdę można pozbyć się kompleksów. Opalenizny to ja nie lubię więc laski opalone na brązowo na solarium nie robią na mnie wrażenia. Teraz są młode i chodzą na solarium, a za 20 lat będą mieć czerniaka i skórę 60 latki w wieku 40 lat.

Gość gość
szlak- wiele osob tak pisze, wiekszosc inteligentnych tez tak mam ze sie wstydze, nogi mam bardzo zgrabne ale wstydze sie golych, rak sie wstydze bo sa chude, na udach mam troche cellulitu, to glupie bo kazda kobieta go ma, z wyjatkami malymi szlag mnie trafia ze mam takie glupie podejscie do sprawy , ze ulegam stereotypom, to debilstwo jest najgorsza zaraza

Gość gość
ja ma taki problem rowniez. Moje nogi sa ladne ale tylko w jeansach i legginsach najlepiej czarnych. ale jak mam ubrac spodenki ( w spodnicach nie chodze wogole) to mnie krew zalewa, wszak moje nogi sa pozabwieone pieprzykow ale mam je starsznie ozylone pod stawami kolanowymi w zgiechach. i jedna zylke ktora jest na przodzie piszczeli ciagnie sie przez jakies 10 cm :( bardzo mnie to irytuje i wstydze sie pokazywac dlatego nog. ich ksztalt tez mnie nie zadowala wustarczajaco by je odkrywac. Lydki sa troche za bardzo umiesnione. Wydaje mi sie ze jak by byly rowno i mocno opalone byloby ok. ah jak ja bym chciala miec szczuple nogi jak modelki ale nie te wieszaki tylko np jak Adriana Lima lu irina shayk i oczywiscie bez zadnych skaz. Moj lekarz powiedzial ze zyly ktore biegna w nogach akurat usadowily mi sie tuz pod skora i dlatego sa widocznie bardziej nix u innych take nic juz z tym nie da sie zrobic ....smutne zostaja spodnie i legginsy.a sukienki tylko maxi.

Gość gość
Ja mam nogi blade jak mąka, cellulit i żyły i jakoś mam w******** nie chodzę w szortach, ale spódniczka na pół uda i mam to gdzieś, gorąco jest!