Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niekochana_taki_los

jestem seksoholiczką

Polecane posty

Gość gość
Aby więc przywrócić radość topikowi pokażcie tzytzki :classic_cool:

Haha, fakt, kiedy zajrzałam na ten topik nie spodziewałam się, że trafie w środek nostalgii i dałam się ponieść. No cóż, pobiedzili, a teraz cycki do góry :)

Foxy życie jest zbyt piękne i barwne by tkwić w nieszczęśliwych związkach. A że zrozumienie swojej kiepskiej sytuacji zajmuje nieco czasu to inna sprawa - ważne, że nie bałaś się podjąć decyzji

Z tej sosenki, to lepiej niech zrobią jakiemuś dziecku wygodne łóżeczko albo domek na drzewie, mnie się nie spieszy... ;)

Z cyckami do góry daje sobie rade, tylko nie wiem, gdzie ten sad, gdzie jabłuszka soczyste można kraść. Gdyby jeszcze trafić na miłe towarzystwo w tym sadzie, to już byłoby cudnie.

Tak, lato to idealna pora dla panów, bo w ziemie to wszystkie panie pochowane w futrach, swetrach :) Nie powiem sama sobie lubię popatrzeć na ładne kobiece ciało na plaży :) Foxy tam sad Twój gdzie jesteś, popatrz porządnie po gałęziach to i jabłuszka znajdziesz :) Tylko uważaj na zgniłki :P

taaa....syndrom Ewy z raju. Każda chce jabłko bez robaka, nie ma tak łatwo, pięknie i przyjemnie. No chyba, że w bajkach

Gość gość
Czytam i uśmiecham sie sama do siebie. Jestem ryczącą świeżą 40 tką i mogę podpisać sie obiema rękoma że wszystko co jest napisane o kobietach w tym wieku to prawda ;)) Kiedyś sex dla mnie to był obowiązek a nawet przymus, nie raz kończyło sie klotniami z mężem. Ból głowy, brzucha, wszystko aby nie sex.... Natomiast teraz jestem inną kobietą, poczułam swoją seksualność, swoje potrzeby, obserwuje ciało i wiem czego chcę... Problem jest już teraz z mężem ponieważ role sie teraz u nas zamieniły i to mąż teraz szuka wymówki od sexu.....Takie życie do d...

Gość gość
Najgorzej , że brak złotego środka na ten problem. Ja mam ochotę a on nie i co robić? .....

Oj tam każdy ma wady, ja mam milion wad, i to mnie czyni człowiekiem, nie mogłabym żyć z kimś bez wad :) Ważne aby to nie były same wady i nic więcej i aby te wady były dla nas do zaakceptowania, bo każdy człowiek akceptuje co innego :) Ale się poważna dyskusja rozpoczęła dzisiaj :)

Nie lubię takich tematów jak ten wątek. Kobiety piszą jakie to są wyzwolone jakie życie jest piękne a prawda jest taka ze jak sie pojawia cień ryzyka to tchożą jak małe dziewczynki. Liczby nic nie znaczą

Nie ma pustaku ludzi bez wad :O więc z chuujem możesz szyć w akwarium, ale nie z chuujem bez wad 💤

Poza tym należałoby uściślić czym jest ryzyko. Dla jednych umówienie się na seks z kimś z kafe to będzie ryzyko, a dla innych głupota. Ryzyko dl;a każdego oznacza co innego, nie raz w życiu ryzykowałam, jednak głupot staram się unikać :)

Foxy - bajki - jak sama piszesz u siebie - są dla dzieci, życie już dla dorosłych Seksi - nie zgadzam się z Tobą - ja jestem zepsuty do szpiku kości ale i tak da się ze mnie wykrzesać całkiem sporo :P Pirat - temat ciekawy - może tylko masz złe doświadczenia ?

Stary nie sądzę abyś był zepsuty do szpiku kości, miałam okazję poczytać parę Twoich wypowiedzi, no ale to moja subiektywna ocena i wnioski zatrzymam dla siebie. Jestem typem obserwatora :)

Na razie czytam i stwierdzam, że masz chuuj do powiedzenia, wiec zajmij się tym do czego Cię stworzono, targania pauki ;) Skok z mostu wyjątkowo odradzam, prędzej z biurka do łóżka :P możesz się jeszcze przydać światu obciągając kilometry kuutasa :D