Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niekochana_taki_los

jestem seksoholiczką

Polecane posty

Gość gość12927272
ze smokiem tez się znamy:) a cóż to za dystans wpław:) poza tym co nie nie robi dla księżniczki:)

rozumiem - starsi już żonaci, dzieciaci...niestety zajęci :) jak to się mówi masz swoje wymagania i nie bzykasz się na dyskach :) A jeśli fajnie wyglądasz dodatkowo onieśmielasz facetów - istna kwadratura koła

Stary to jest też moim zdaniem pewne wygodnictwo z mojej strony. Tyle razy już się z kimś umawiałam, i okazywało się, że kompletnie nie ma o czym rozmawiać, że nie chce mi się marnować czasu na takie randki w ciemno. Teraz postawiłam na rozmowę, jeśli mam o czym z kimś rozmawiać, to wtedy jest sens iść na kawę :)

Gość gość12927272
Sexi co Ty z tą kawa?:) wieczorem to na drinka:) kawa najlepiej smakuje o poranku i podana do łózka:)

Gość gość12927272
ja do Ciebie z sercem na dłoni a Ty do mnie z siecią?:) złapać i omotać?:) tą siecią znaczy się?:)

seksi internet pomaga w takich rozmowach, potem bardziej osobista wymiana zdań ma @, i jak się fajnie rozmawia podejmuje się decyzję co dalej. I zobacz, że nasi rodzice jakoś dawali sobie radę bez internetu :P brrrrr co za barbarzyństwo :P

Gość gość12927272
uważam uważam i dlatego zawsze nosze ze sobą coś co pozwala mi się wyplątać z sieci:)

Stary oczywiście, że dawali radę i my też byśmy dali radę, popatrz jednak ile osób byśmy nie poznali, czasem z drugiego końca świata :) Dla mnie to fascynujące, jeśli używa się tego z głową. Nie ma co porównywać czasów naszych rodziców, bo to jest ogromny skok technologiczny jak i standardów życia. Wtedy też było łatwiej ludzie mieli więcej czasu, łatwiej było kogoś poznać, bo ludzie wychodzili z domów. Teraz większość wraca wieczorem z pracy i nie ma siły już nigdzie iść.

Gość gość12927272
ale jak koń-krety:) to zacznę płynąc w piątek rano do wieczora zdążę:) to co pod smokiem o 20 stej?:)

seksi :) mów mi mistrzu :P heheheheh - przecież jestem zimnym draniem nie pamiętasz? :) nie daje się łapać na piękne oczy i głębokie dekolty

Gość gość12927272
jak dopłynę to pokaże:)

Stary, dlatego nie łapię Cię na oczy czy dekolt, bo go nie widzisz, ale na słówka i półsłówka :) No czasem jeszcze niedopowiedzenia :D gość, pewnie, tylko ciekawe jak mnie poznasz, bo ja Ciebie po mokrych majtkach :D

Gość gość12927272
a ja się na wszystko daje łapać na dekolty, zgrabne nogi, figurę i intelekt , poczucie humoru itp. itd:) z tym ze nie daje się omotać ta siecią:)

znam te gierki, niedomówienia, półsłówka, przekaz między wierszami - słowem szyfrowanie 128-bitowe - enigma przy Was wysiada:)

Gość gość12927272
majtki zostawię na brzegu:) a poza tym przecież księżniczkę od razu sie poznaje:) po tym......... ze......... jest księżniczką:)

oj gość niektóre księżniczki się potrafią kamuflować, ja jestem mistrzynią kamuflażu :P Jak to tak od razu do rosołu się rozbierzesz? To skończysz wieczór zamiast ze mną to w areszcie :D x Stary to oczywiste, w końcu jakoś musimy Was usidlić :) Jednak nie każdy potrafi czytać między wierszami :)

dlatego kręcą Cię starsi z bogatą praktyką i umiejętnościami czytania między wierszami :P tylko kto kogo wówczas usidla ?:)

Gość gość12927272
Sexi za babe jage się przebierzesz?:)

gościu daj dobry link Seksi - chyba wiek nie zawsze ma znaczenie. Czasem młokos potrafi być bardziej dojrzały od 40-latka. Ale kobiety czują się bezpieczniej w ramionach starych od siebie partnerów - może jakieś uwarunkowania zapisane w genach? Czort wie

Gość gość
a porsche na ciebie nie działa?:)