Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niekochana_taki_los

jestem seksoholiczką

Polecane posty

Gość gość12927272
21:30] gość12927272 nie czytasz mnie chyba:(

Gość gość12927272
klasykę sie powinno znać;)

Już mi ktoś kiedyś tu oferował lodówkę w promocji i oczywiście jej nie dostałam. Wieprza na oczy też pewno nie ujrzę, jak nie zareaguję, chyba że podjadę szybciutko zanim się przedawni. Kupie skode na wodę, albo ładę na gaz, limuzynę na ślinę, żeby zdążyć na czas... po ten talon na balon, nim ktoś świśnie:)

Gość gość12927272
chciałem linka przesłać z you tube ale nie puszczają... kabaret dudek hydraulik:) poszukaj:)

Gość gość12927272
całkiem fajna impreza na tym clipie:) bywasz na takich?:)

Jego szczęście, że nie pamiętam, musiałabym na cycki skoczyć i odgrzebać :) Tak czy siak, kiedy dostanę kupon i browce? Bo jako mężczyzna stateczny i dojrzały nie rzucasz słów na wiatr?

seksi u mnie masz beczkę tego zimnego browca - ja wieczorkiem się przerzuciłem na cytrynówkę z miętą (Wyborowa) lód i cytrynka - fajnie schładza. Foxy - dorzucę nawi do tego talony by zobaczyć jak się do mnie ładnie uśmiechasz :):):) a skoda na wodę by się przydała....

Gość maikon
proponuje szpital specjalistyczny MSWIA oddział uzależnienia nie takie osoby tam przychodzą

O nie nie, chce dostać tylko to, co uczciwie wygrałam i nagrodę swa przyjmę z promiennym uśmiechem. Navi to już zupełnie niepotrzebne przekupstwo :D

wieczór klipów - seksi ale mnie rozbawiłaś samantą fox - cofnąłem się do dyskotek w podstawówce :) aż łezka poszła Co do chłopaków z Bloodhound Gang - to jest bardziej pieprzne www.youtube.com/watch?v=If9fC9aJd-U Foxy - rzuć adresem - i wysyłam kuriera :) - tylko piwko pewne nie będzie zimne - albo drań po drodze wychleje

Gość gość12927272
sexy:0 perwersyjna jesteś:0 za człekokształtnymi tak przepadasz?:)

Gość gość12927272
lubie perwersyjne laski , ale zwierzątka?:)

Gość gość12927272
ok pobajajcie jeszcze sobie;) ja jutro proza życia :0 narki:)

Tak Gościu, rzucę adresem... i kuriera zobaczę jak świnia niebo, obiecanki macanki, a głupiej ślinka cieknie.

Gość maikon
ja tam pracuje a serio no przeczesz nikt nikogo nie morze siłom zmusić do leczenia to niezgodne z konstytucjom

Foxy a gdzie wiara w drugiego człowieka?:):):) wiem wiem - na kafe szybko się ją traci po lekturze kilku tematów :) - masz rację Eliocie Nessie w spódnicy :)