Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marzyciellkaa

MĘŻCZYŹNI Z TURCJI POMÓŻCIE CO I JAK

Polecane posty

Witam wszystkich . Mam 17 lat i z co jest rzeczą oczywistą za rok styknie mi wyczekiwana 18 ; ) . Moim marzeniem jest "pojechać na wakacje do TURCJI a mianowicie do Diyarbakiru :* " Uwielbiam turków, są tacy przystojni ; )) . I dlatego piszę do was z prośbą o "wakacjach tam" . Był ktoś z was może ? Jak wrażenia z podróży ? Warto tam jechać ? Nie warto ? Jaką walutą najlepiej jest płacić ? Uważać na turków ? Czy wam się podoba ich zachowanie ? Jak reagują na BLONDYNKI ? Czy są tam mile widziane? Ile kosztował was bilet w obie strony? w jedną ? na ile warto tam jechać (dni) ? Bardzo proszę o wszystkie szczegóły nawet te najdrobniejsze , to dla mnie bardzo ważne ; ) Pozdrawiam gorąco ; )

Gość kieślowski
jeżeli nie umiesz prostych informacji wyszukać w internecie, to jest duża szansa że w Turcji odnajdziesz drugą połówkę ;)

Gość facet_z_polski
Blondynki są tam poddawane szczególnej "adoracji". Oni po prostu naskakują na takie kobiety jak psy. Lepiej jedź tam z facetem, no chyba, że zależy ci na tym, by być klepaną po tyłku w miejscach publicznych przez nieznajomych i traktowaną jak kawałek mięsa do seksu.

Gość facet_z_polski
Byłem raz w Turcji z żoną, i jeden turecki ćwok dostał ode mnie po ryju za zbytnie spoufalanie się z moją kobietą. Oni czasem rozumieją tylko ten rodzaj perswazji.

Do : kieślowski . Mianowicie chodzi mi o bardziej szczegółowe informacje , i opinie od was , gdyż internet już cały przeszukałam :))

Gość facet_z_polski
Co ciekawe inny Turcy, którzy byli przy tym obecni, stanęli po mojej stronie i jeszcze dali kilka kopów delikwentowi na odchodne, tak więc widać, że sporo tam uczciwych ludzi, przyjaznych dla turystów.

Do: facet_z_polski. Bardzo dziękuję za takie szczegóły i opinię od ciebie. Myślę że jednak pojadę tak z koleżanką , tak planuję . Nie , nie zależy mi na tym aby być klepaną po tyłku , wręcz denerwowałoby mnie to. Nie pozwoliłaby sobie na to. Nie chcę jechać tam po to by spotkać się z nowo poznanym turkiem i po chwili skoczyć z nim do łóżka. Poprostu mają w sobie coś takiego co lubię , i to jest jedyny powód mojego wyjazdu tam. :))

Gość gggggggggsss
przede wszystkim jest to muzułmański kraj .W ich kulturze kobieta gdy patrzy mężczyźnie w oczy -proponuje mu intymne relacje. Faceci będą ci mówić piękna,z pewnościa usłyszysz kocham Cie . Traktują kobiety jak obiekty seksualne Gdybyś poszła z takim Turkiem albo arabem do łóżka jesteś przegrana,nic nie warta dla niego jako kobieta. po prostu darmowa dziwka

Rozumiem wasze odpowiedzi , ale zrozumcie że ... Nie mam zamiaru z ŻADNYM turkiem iść do łóżka, szczerze to nawet (by mnie to brzydziło) . Dobrą informacją dla mnie jest (nie patrzenie im głęboko w oczy) za co bardzo dziękuję osobie wyżej :))

Gość martaaa80
Mam znajomą która mieszka w Turcji. Mówi, że generalnie Turcy w kobietach z Europy widzą dziwki do p******nia. Co niektórzy podobnie jak Egipcjanie żerują finansowo na kochankach. Każdej na wakacji wyznają miłość i w ciągu roku ślą sms, maile, gadają z nimi przez skype. Mają taki "harem" i każda z nich jest tą jedyną:) Ona sama w końcu związała się z Turkiem, pracują też razem. Jednak poznanie kogoś wartościowego graniczy z cudem. Ona miała to szczęśćie że do Turcji przyjeżdzłą od początku do pracy, znała nieco język, zwyczaje i niełatwo było ją omotać.

Widzę że Polki niezłą opinie sobie wyrobiły :)) Bardzo dziękuję za opinię , napewno mi się przyda , Ale mam takie pytanie jedno. Mogłabyś mi dać do niej jakiś namiar ? Facebooka ? cokolwiek :) chciałbym się dowiedzieć o życiu tam , o Turkach przedewszystkim :) Byłabym bardzo wdzięczna :))