Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mulatttik

Pisać dziewczyny 45794973

Polecane posty

Gość Mulatttik
Śląskie. Zakładaj te gg noo :P

Gość Mulatttik
Niee spieszy. Ale powiem tak. Pisze z tel. I strasznie nie wygodnie mi się tu pisze.

Gość Mulatttik
Nom. Niestety. .

Gość Mulatttik
Czekam czekam nr masz jak coś

kurczę lipa jakaś nie mogę założyć nie wiem co się stało :((ale nie wchodzi mi wcale kod z obrazka

Gość Mulatttik
Noo cóż :(

pirat nie no co ty nikogo nie szukam a już na pewno nie do tego czegoś :(chciałam sobie lewe gg założyć bo takiego nie posiadam same oficjalne mam ale nie chcę podawać nikomu prywatnych danych :((

yhm a miała być zwykła rozmowa co z wami wy nie umiecie o niczym innym rozmawiać tylko o tym swoim ogonie i gdzie by go tu umoczyć :/ :/

ja mogę o wszystkim a teraz pomyślałem o tym. nie obrażaj się na wszystkich bo możesz na mnie się wylądować :) na forum mam grubą skórę

ok:( nie gniewam się :) nie ma za co nikt nie obiecywał że będzie łatwo:( ja mam bardzo specyficzne podejście do niektórych spraw i być może jestem zbyt naiwna że jest inaczej niż w rzeczywistości nie ma co się dziwić w końcu to forum na tle erotycznym chyba będę musiała poszukać sobie własnego miejsca na odpowiednim forum gdzie ludzie nie będą się irytować moją osobą w końcu jak widać to ja jestem jedynym odmieńcem na tej stronie :((

nie jesteś jedynym odmieńcem jest tu parę ciekawych ludzi. wiele tematów dotyczy seksu lecz seks to nie tylko akt mechaniczny to też wyobraźnia wiec tematy są zazwyczaj bardziej rozbudowane widać jak na dłoni kto ma jaką wyobraźnię. ja ciebie polubiłem na forum choć z tobą za czesto nie rozmawiałem. Masz dobrą energię i przekazujesz ją dalej to jest bardzo miłe bo nie chcesz tylko barć dajesz coś od siebie:)

Miło to czytać co piszesz bardzo się cieszę :) Ja też poznałam tutaj kilka fajnych i ciekawych osób między innymi także ciebie gdyby nie ci wszyscy ludzie a poznałam was tylko i wyłącznie dzięki jupii to moja koleżanka z realu która pokazała mi to forum jestem tu od nie dawna na początku był szok a później powoli nie zwracałam już uwagi na tematy tylko ze względu na osoby które tu poznałam według jupi miało być śmiesznie i zabawnie a zrobiło się bardzo poważnie :((

Chodzi o te sprawy erotyczne ? Nic się nie zmieniło i nie dlatego że jestem tak uparta i zawzięta że nie chcę:( Tylko po prostu ja bym tak nie mogła to nie jest zgodne z moim wyznaniem a przede wszystkim z moim własnym osobistym sumieniem staram się nie oceniać ludzi w żadnym aspekcie ale nie powiem że nie zastanawiam się nad tym dlaczego tak jest nie jestem jakąś tam osobą która jest na wszystko VETO i już chodzi mi o to że nie przekroczyłabym pewnych granic nigdy bo to nie leży w mojej naturze i tyle:)

Raczej tak jeśli ktoś ma z tą częścią ciała naprawdę problem ale wiesz jakieś zdrady dwulicowe sytuacje czy też nagie fotki to trudno być w takiej kwestii tolerancyjnym przynajmniej mi ale staram się nie ruszać tematu i omijać go szerokim łukiem :)Pewne zachowania nie których osób są dla mnie niezrozumiałe i bardzo nie smaczne :(( Jupi ma do tego dystans i bawi się przy tym dobrze ale sama osobiście nigdy by się do czegoś podobnego nie posunęła :)

karmenka27, chyba byłabyś łatwiejsza w odbiorze, gdybyś nie stosował aż tak rozbudowanych form wypowiedzi :-o próbujesz przemycić jakieś informacje, niby piszesz wiecznie o tym samych a za c***a nikt nic z tego nie rozumie :-o

jak czasem czytam o tych zdradach to zaczynam mieć negatywne podejście do kobiet z drugiej strony wiem że to tylko wycinek społeczeństwa. Nie podoba mi się jak kobiety robią z siebie osobą która nie ma na nic wpływu. Często usprawiedliwiam takie osoby bo od głupoty się nie ucieknie i czasem dopada można w tedy jakoś spróbować naprawić swój czyn

Ludzie z natury nie lubią krytyki więc na tego typu forum nie raz czytałam że jeśli mi nie odpowiada to nikt mnie tu nie trzyma i to jest prawda poniekąd bo gdyby chodziło tylko o sam temat to rzeczywiście nie mam czego szukać ale jest jeszcze ten zwykły dialog który łączy między sobą ludzi :)