Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mulatttik

Pisać dziewczyny 45794973

Polecane posty

:( przykro mi jaśniej nie mogę bo wtedy zachowałabym się nie inaczej jak wszyscy których ja z kolei nie rozumiem :)

tu ludzie głównie piszą o seksie :-o więc jakich ty tematów szukasz? jeśli chcesz sobie pogadać to są różne komunikatory, chaty, tam możesz do woli rozmawiać, tutaj zwykle ktoś rzuca temat (właśnie o seksie bądź wyglądzie innych) i zaczyna się dyskusja...chcę przez to powiedzieć, że są w sieci miejsca, w których być może czułabyś się bardziej komfortowo :)

nie samym seksem człowiek żyje czasem mam wrażenie że dla ludzi ważniejsza jest ich własna duma. Masz coś przeciw do postawy dawcy?

ranya dzięki za troskę myślę że się mylisz bo widzisz poznałam tu trochę osób które nie piszą tylko o jednym zresztą ja irytujące mnie tematy omijam wybieram te mniej kontrowersyjne i bardziej przychylne moim oczom póki co jakoś sobie radzę nie potrzebnie się martwisz :)pozdrawiam

w ogóle się nie martwię :) tylko nie rozumiem, jak na tym forum omijać tematy o seksie i po co?:-o

poznałam fajnych ludzi i tylko to się liczy nic więcej , wchodząc na forum ero nie znaczy że mam od razu czytać wszystkie tematy tak?