Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego wszystkie kobiety to dziwki gdzie sie podzialy te pozadne

Polecane posty

Gość gość
Nie wszystkie ale zdecydowana większość. Jak nie była to będzie.

Gość Gosc

Dla mnie wy brudne spermojady mozecie pozdychac. Serio. Pozdychajcie wszystkie!!! Wy glupie puste szmaty niszczycie zycie normalnym fajnym mezczyzna. Pozdychajcie frajerskie szmaty i czujcie ze zdychacie! Szczerze was nienawidze i nigdy zadnej z was nie tkne kijem przez szmate. Wole smierc w samotnosci niz upodlenie sie dotykajac, badz za dlugo rozmawiajac z jakas zuzyta lapucerą.... Nara zuzyte wiejskie spermojady!

Gość Gosc

Potwierdzam

kobiety to szmaty. Zero szacunku do siebie i wlasnego ciala. Wystarczy im powiedziec ze ja kochasz i juz kleczy trzymajac cycki w reku i otwarta gebe. A dziewictwo musza tracic jak najszybciej bo nie moga byc gorsze od kolezanki. Po****rdolone jestescie, plytkie, prozne, latwowierne, naiwne. Oczywiscie czym mlodsza laska tym fajniej jak facet jest starszy i bardziej dosiwadczony. Macie nas****rane we lbach.  A potem jak sie wyszaleja i nady*****maja w mlodosci to szukaja naiwnego kolesia i robia z siebie k****rwa cnotki nie wydymki. Ja pi***erdole , brak slow na jakie go****wno stoczyl sie ten swiat kiedy wiekszosc lasek w polowie liceum nie ma juz cnoty. Jestescie poj******ebane do szpiku kosci i obludne. Mam nadzieje ze czesc z Was padnie od zadlawienia sie kuta****sem. Niewierne sz****maty