Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co dziś jedliście JA 10 kromek chleba z serem i szynką 2 pączki i

Polecane posty

Gość gość

dwie kiełbaski z grilla, dwa precle, jogurt z płatkami, paczke ryzu 100g, sałatke warzywną z marchewki ogorka rzodkiewki sałaty , szklanke jeżyn, zupe pomidorową i teraz jem kisiel cytrynowy

Gość gość
dieta na przytycie :D

Gość gość
jem tyle ile moge, rano obowiązkow zjadam całą kostke białego twarogu z bulką ale dzis jakos mi sie znudzilo :D jajecznicy nie miałam sily robic wiec chleb ciemny + zolty ser + szynka bez masla

Tosty z dwoma plastrami serka topionego x2 Pół naleśnika z jabłkami I to wszystko. Mam straszną ochotę na chipsy, ale nie wyjdę bo pod klatką całe zgromadzenie sąsiadek wrrr... Jak mam je mijać i czuć te spojrzenia na sobie.... 😡

Gość gość
Ja dziś zjadłam wielką paczke chipsów Lays Fromage :D moje ulubione :D ale juz wiecej nie jem bo skonczy się to wizytą w kibelku w nocy i rzygankiem :D

Na sniadanie jajko z bekonem, na lunch 2 bulki z salata, szynka, serem feta, ogorkiem zielonym, rzodkiewka i pomidorem. Na obiadokolacje 2 kielbaski smazone z musztarda i 2 bulkami.

Gość gość
autorka wymienila to co dzis zjadłam:D plus kebaby kupiłam tortille:) drugi raz..robie własnej roboty

Gość gość
to ja też nie wiele. 2małe racuchy- bez dodatków, 6pierogow ruskich i 2 ziemniaczki z dwoma plastrami smażonej cukini.

Gość gośćo
jeden maly rogalik z twarogiem i pomidorem

Gość gość
autorka lubi się spaść na tłusto

Gość gość
2 bułki z pasztetem.

Gość gość
wieprzowine po azjatycku robioną samodzielnie, połowę dużego woka

Gość gość
3 bułki z wędliną serem i pomidorem miseczke lodów Algida śmietankowo-śmietankowych 3 delicje, kilka "rurek" waflowych 1 krokieta

Malo jecie,dziwne,ze jest tyle grubasow na ulicach. Ja zjadlam paczke m&msow?lsydy zielona cebulka,3 nalesniki z nutella, hamburgera.spaghetti.bolognese,loda,talerz zupy kalafiorowej, kinder bueno, zaraz zamaeiam kebab.

Gość dziwnie zrecie
ja zjadlam pare herbatnikow, pare pestek z dynii, kurczaka z szparagowka, kawalek pizzy

Gość dziwnie zrecie
o i jeszcze loda, rozka z biedronki :classic_cool:

Gość gość
viki022 Malo jecie,dziwne,ze jest tyle grubasow na ulicach. Ja zjadlam paczke m&msow?lsydy zielona cebulka,3 nalesniki z nutella, hamburgera.spaghetti.bolognese,loda,talerz zupy kalafiorowej, kinder bueno, zaraz zamaeiam kebab. . a dzieci w Etiopii głodują

Gość gość
na śniadanie kawa, brzoskwinia, winogrona obiad : ziemniaki z fasolka szparagowa i surowka podwieczorek 2 nalesniki z serem kostka czekolady, kilka borowek kolacja 2 kanapki z serem zoltym i pomidorem