Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kot sie znalazl i co teraz

Polecane posty

Gość gość

Pisalam dzisiaj, ze znalazla sie rodzina, ktora chce adoptowac malego kotka, ktory sie przyblakal do mnie. Teraz wzielam go do domu na noc i jutro jestem umowiona z tymi ludzmi. Tylko teraz jest problem, bo kotek ma cos z oczkiem, wychodzi mu taka ropka z oczu i jedno oko ma ciemne a drugie normalne:( Teraz nie wiem czy oni go wezma:(

Gość gość
Ludzie co ja mam teraz zrobic?Myslicie, ze go nie wezma przez to oko???

Gość gość
:( boje sie, ze go teraz nie zechca:( Myslicie, ze to oczko sie wygoji? Jest takie jakby przyciemnione jakby zamglone, nie wiem jak to nazwac. Ci ludzie maja dzieci, wiec pewnie sie wystrasza i nie wezma:(

Gość gość
nie ma tu zadnych kociar^

Gość janniiiwwwa
Jak ktoś adoptuje kota w ciemno to pewnie go weźmie nawet z takim oczkiem, bo to kociarz prawdziwy.

Gość gość
Ale wlasnie o to chodzi, ze oni chca go zobaczyc. Nie zostalo powiedziane, ze go wezma. A w ogloszeniu nic nie bylo o oku, bo takiego nie mial wczesniej:(

Gość gość
Zabierz go z rana do weterynarza będziesz wiedziała co powiedzieć tym ludziom o tym oku. Może to jakaś drobnostka i jakieś krople załatwią sprawę:)

Gość gość
myslicie, ze to oko takie zostanie??

Gość gość
wlasnie wyczytalam, ze to jest koci katar i ze to oko takie zostanie, i co teraz

Gość weterynarz102
Oczko takie nie zostanie. Zapraszam do najblizszego weterynarza, da kociatku krople i po kilku dniach zwierzak bedzie zdrowy. Nie ma na co czekac i biedaka meczyc. Widac, ze lubisz tego kotka, nie mozesz go zatrzymac u siebie?

Gość gość
To dlaczego pisza, ze to koci katar i takie oko juz zostanie i on na nie nie widzi:( Ja niestety nie moge zostawic go u siebie, bo mam juz dwa koty w domu a mieszkam w kawalerce. Chcialabym, zeby ci ludzi go jutro zechcieli, ale nie wiem jak zobacza to oko to pmysla, ze jakis chory.

Gość gość
jak myslicie zadzwonic jutro i powiedziec o tym oku

Gość gość
halo

Gość gość
nie wiem juz co mam zrobic:(

Gość gość
Zadzwon i powiedz ze musialas wyjechac pilnie i wrocisz za kilka dni. Wylecz kota i po sprawie. :-) powiedz weterynarzowi ze masz jeszcze inne koty w domu bo powinny cos dostac aby sie nie pozarazaly