Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sytuacja bez wyjścia

Chłopak zdradza swoją dziewczynę ze mną

Polecane posty

Streszczę Wam moją sytuację, bo sama już nie dam rady. Na urlop na miesiąc do Polski przyjechał pewien chłopak. Związał się tu z taką dziewczyną. Poznałam go nad wodą, gdy przyjechał z moją koleżanką i jej braćmi. Pewnego dnia, po prawie miesiącu ja i koleżanka pojechałyśmy do niego na pożegnalną zapiekankę. Reszta poszła, a mnie miał odwieźć do domu, ale poprosił bym została. Nie wiem czemu zostałam. Nic do niego nie czułam, on też niczego nie miał w zamiarze. Oglądaliśmy film, a on mnie głaskał po ręce. Poszliśmy spać do takiego dużego łóżka. Położył się ze mną, dotykał mnie, całowaliśmy się. Całowałam go z taką pasją... Sama siebie nie poznawałam. Nie doszło do seksu, ale była wielka namiętność. Przypominałam, że ma dziewczynę, ale nic z tego. Rano mówił mi, że jestem cudowna. Potem spotkaliśmy się znów, wypiliśmy trochę i zostałam na noc. Taka sama sytuacja. Zaczęliśmy się ukrywać przed każdym z tym naszym 'związkiem'. Po kryjomu mnie całował, głaskał. Potem zostałam na trzecią noc i na czwartą. Spaliśmy sobie już spokojnie. Ja wtulona w niego. Jest mi tak żal tej dziewczyny... Widzę, że ona nie jest mu obojętna, ale też, że go wkurza. Mówi mi, że jestem kobietą jaką chciałby mieć, że zachowuję się dojrzalej od niej, że jestem cudowna, najlepsza. Nie mogę wytrzymać dnia bez niego. Uzależniłam się. Nienawidzę siebie, że się w to wepchałam, ale nie potrafię przestać. Nie da się. Wiem też, że na dniach wyjedzie na pół roku. I wiem, że umrę z tęsknoty. Cierpię tym bardziej, bo jestem tą trzecią, a trzecia zawsze ma najgorzej. Czuję się jak szmata. On - 23 lata Jego dziewczyna - 17 Ja - 19

Gość gość
gdyby cie traktowal serio to by sie z nai rozstal, zero szacunku masz do samej siebie to i on do ciebie tez nie ma, koniec tematu

To nie jest tak, że się nie szanuję. Wręcz przeciwnie. On mówi, że z nią zerwie. Nie jest mi łatwo, bo coś do niego czuję. Wiem, że woli mnie, a nie ją.

Gość Marcino22
krótko i na temat jesteś torba i tyle

Gość gość
facet was puka i gra wam na nosie a wy siebie obwiniacie nawzajem- Mówi facet.

Nie puka tylko penetruje wyrażaj sie

Gość rosyjska rulidka
on nie zdradza swojej dziewczyny z toba on sobie mosci jednoczesnie dwa gniazdka liczac na to ze z ktorejkolwiek strony i tak dostanie to co chce swiat zwierzat jest brutalny

Gość rosyjska rulidka
Ahhh marzy mnie sie taki kałboj

Gość gość
A moze trojkacik by wam pasowal

Gość gość
oj dzieci dzieci :-O

Gość gość
Rznijcie sie dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny

Gość gość
Jesteś brudna szmata. Jak byś umiała myśleć glowa to byś mu palnela w łeb za jakieś głaskanie ręki wiedząc ze ma kogos

Gość gość
Zostaw go, przynajmniej do czasu, gdy uporządkuje sobie w głowie, z kim chce być. Bo może być tak, że mówi Ci, że to Ciebie kocha i woli a w rzeczywistości traktuje Ciebie i tą drugą jak zabawki... Jeśli mu na Tobie zależy i rzeczywiście Cię kocha, rozejdzie się z Tamtą, przyjdzie do Ciebie i nie będziecie musieli się chować... Pozwól mu podjąć decyzję... Trzymając się go kurczowo, dajesz mu do zrozumienia, że nie musi się śpieszyć, Ty możesz być tą trzecią i to Ci nie przeszkadza...

Gość gość
Zostaw go, przynajmniej do czasu, gdy uporządkuje sobie w głowie, z kim chce być. Bo może być tak, że mówi Ci, że to Ciebie kocha i woli a w rzeczywistości traktuje Ciebie i tą drugą jak zabawki... Jeśli mu na Tobie zależy i rzeczywiście Cię kocha, rozejdzie się z Tamtą, przyjdzie do Ciebie i nie będziecie musieli się chować... Pozwól mu podjąć decyzję... Trzymając się go kurczowo, dajesz mu do zrozumienia, że nie musi się śpieszyć, Ty możesz być tą trzecią i to Ci nie przeszkadza...

Gość gość
Ato juz tylko ciebie puka

Gość kill me now before
mam dokładnie taką sama sytuację ale ja jestem trzecim a Ona ma chłopaka http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5663117 I też zaczynam tęsknić za nią , ponieważ sie z nią całowałem, a że teskniłem za czułością, całowałem mocno i z uczuciem, które zaczęło we mnie wzrastać, zguba

Gość olkamolkaaaaaa
przy pierwszym spotkaniu juz zostalas na noc a on że zachowujesz się dojrzalej od jego dziewczyny...hmmm. Hmmm. No tak...

On mnie nie 'puka'. Nie pozwalam mu na dużo, przypominam, że ma dziewczynę. Nie zostałam u niego po pierwszym spotkaniu. Znałam go już wcześniej. A mówi, że jestem dojrzalsza, bo spostrzegł to podczas różnych rozmów. On nie chce zrobić mi krzywdy. Cały czas mu mówię jak przeszkadza mi to, że ma dziewczynę i on wie jak to mnie boli. Nie pozwolę mu na więcej dopóki z nią nie zerwie i jest tego świadomy.

@kill me now before Dzieki, że chociaż Ty mnie nie wyzywasz. Wiem, że rozumiesz.

Gość gość
Ja, gdybym byla w takiej sytuacji chyba bym wylozyla mu karty na stol. Powiedzialabym mu, ze tak nie moze byc, ze sie nie zobaczymy dopukki nie zdecyduje. Bo tak byc nie moze. Zacisnelabym zeby i jakos wytrwala. Te dni bylyby ponure, ale warte tego. Jego dziewczyna albo ja. Jeszcze jestem zdania, ze zdrada to jedna z najgorszych rzeczy jaka moze byc w zwiazku. Zdobylabym jakis dowod, albo dwa, zeby byly jednoznaczne, z ktorych wynika, iz bylo cos miedzy nami wiecej. Jezeli wybralby ja nie czekalabym i powiedziala jej. Nie mozna byc w zwiazku, w ktorym zaufanie jest flaszywe. Mysle tez, ze nie jest on na tyle dojrzaly, ze sam nie potrafi wybrac, mimo ze ma te 23 lata. To tylko moja opinia, wiec przeczytasz i przemyslisz :) Powodzenia

Szykuję się właśnie do tego, by mu powiedzieć, że nadejdzie czas, gdy będzie musiał wybrać. To nie jest takie łatwe. Boję się tego co wybierze. Boję się, że wybierze ją. Nie mam siły cierpieć. Nie teraz, gdy mam tak dużo problemów w domu. Wiem, że niepotrzebnie się w to angażowałam. Obiecałam sobie, że nic nie poczuję, a jednak.

Gość gość
A nich sobie ja puka jak ciebie zadawala, to daj sobie spokoj on tylko wiecej praktymi bedzie mial

Gość gość
Przemek22 :D ?

Gość gość
jestem w identycznej sytuacji. Widzę, ze post jest stary wiec jeśli to możliwe odpowiedz co zrobiłaś?

Gość gość
Boże jaka dzieciarnia. Jedyne co zapamiętalam to słowo zapiekanka.

Gość gość
co sie stało 5 lat po tym?

Gość gość
Autorki, zagladasz tu jeszcze?

Gość gość
O co chodzi?Zaglądam bo mam dobrą aurę i tęsknię od czasu do czasu a ty ?

Gość gość
Do: gość 2013.08.02 Piszesz, że zebralabys dowody na zdradę i pokazała tej dziewczynie, bo zdrada, to najgorsza rzecz. I co potem? Pamietaj, że po takiej akcji nie można już być z takim facetem, bo kto kogo tu zdradza? Czy on swoją dziewczynę, czy tę nowo poznaną ze swoją dziewczyną? Zdradza obie i obu mydli oczy. Swojej dziewczynie powie, że na chwilę się zauroczyl, a tej nowej, że jest dojrzalsza I nie zostawi dziewczyny, bo staż, bo lojalność.