Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego dziewczyny gnoja i niszcza słabych psychicznie facetow

Polecane posty

Gość gość
po to .zeby byli silniejsi.

Gość gość
o właśnie albo dlatego ze ci słabsi zaleźli im za skórę

Gość lubię silnych facetów
tak jak to ktoś napisał bo tacy faceci wręcz krzyczą jestem słabym frajerem,miernotą,maminsynkiem!a my kobiety lubimy silnych męskich umiejących nas bronić!ale wam p**dusiom kojarzy sie to z bad boyami złymi i agresywnymi a to nieprawda

Gość gość
bo nie lubimy pipek płaczących i tchórzliwych,mężczyzna może być wrażliwy ale bez przesady,największy respekt budzą ci silni fizycznie i psychicznie,fajnie jesli do tego dochodzi opiekunczosc i odpowiedzialnosc,wiernosc

Gość Alfa widziałem na Melmack
my za to lubimy pipki pachnące, chętne i *****iwe fajnie, jak przy tym mają do kompletu kształtne i jędrne piersi i całkowicie przy oakzji są obudowane kobietą z pewnym poziomem inteligencji

Gość gość
ja gnoje introwertykow i zamulow jesli sie tacy zdarzaja na jakiejs imprezie, tzn nawet sie nie staraja, patrza na wszystkich z gory jacy to oni nie sa z***bisci. Jak tam im zle to moga przeciez w********ac. Droga wolna. To samo jesli chodzi o tych slabych, niesmialych facetow. Jesli kobieta im sie nie podoba, zycie im niemile to po co zawracaja d**e?

Gość precz z mięczakami
jak są ok to nie gnoję ale zdarzają się tacy którzy udają silnych i są chamscy wobec innych,wystarczy wyczuć ze tak naprawdę są jak balon nadmuchany,w okreslonych sytuacjach jak im dowalić to pękają

Gość gość
bo kobiety chcą silnych facetów na których mozna się oprzeć i są sfrustrowane gdy widzą słabeusza,który ugina sie pod byle problemem albo płacze oglądając Klan,nosz k***a męzczyzna nie musi być bogaty,przystojny ale niech będzie silny choci

Gość gość
Mnie utwardziło życie, kobiety i faceci. Byłem bardzo uczuciowym facetem i kochliwym. Teraz jestem kawał s********a! Zdradzam itp. Bicz boży zabijacie to co najpiękniejsze w facetach. Był taki film tytułu nie pamiętam kobieta diabeł spełniała życzenia gościowi za duszę. Zawsze spełniała życzenia jego tylko na opak. W po kilku nieudanych życzeniach odkrył że jego kobieta lubi wrażliwych facetów, poprosił żeby zrobiła z niego wrażliwego faceta. Oczywiście zrobiła z niego taką pipę że zaczął płakać na widok zachodu słońca. To oczywiście już patologiczna wrażliwość. W tym filmie chodziło o pokazanie że facet powinien mieć wszystkiego po trochu. Ja już nie potrafię się zakochać chociaż lubię mówić kocham Cię.

Gość moje serce zamarzło
i vice versa,z dobrych wrazliwych dziewczyn robicie zimne wredne suki nieumiejące kochać kłamiąc,zdradzając,pogrywając sobie z nimi,zostawiając gdy was potrzebują

Gość Błękitnaaa
"Teraz jestem kawał s********a! Zdradzam itp. " Gościu, nie pozwól zniszczyć w sobie tego, co najpiękniejsze, szlachetne i wartościowe. Nie wyżywaj się za kobiety, które w przeszłości Cię skrzywdziły, bo teraz Ty krzywdzisz prawdopodobnie niewinną kobietę. Chyba, że trafiasz na same "złe kobiety", ale wtedy polecam psychologa.

Gość gość
Bo to złe kobiety były.

Gość gość
Tak sie czasem dzieje bo kobiety mają żal do facetów że są mało męscy,ze nie potrafią ich bronić,byc dla nich silnym oparciem,ze nie potrafią na trzezwo brać sie z życiem za bary,że nie są silni i samodzielni...męskosc to nie bezmyslna agresja i ciągłe latanie za babami zaznaczam

Gość gość
Ja chamowatych traktuje tez po chamsku a z nieśmiałych się w duchu śmieje choć jestem zwyczajnie miła dla nich i Lubie ich prowokować. Ale się biedaki pocą :D

Gość gość
Co to znaczy trzeźwo brać się z życiem za bary? Bardzo proszę konkretnie i bez motania.

Gość gość
Ja jestem facetem, mam 30 lat. Powiem tak: najważniejsza to być przy kasie na tyle, żeby nie być zależnym od żadnej kobiety (i najlepiej od nikogo). I wtedy goowno za różnica czy jest się silnym czy słabym psychicznie, bo czyjeś zdanie i tak cię nie obchodzi.

Gość gość
13:36 co to znaczy brać się trzeźwo za bary z życiem. Ano np to że lepszy zwykły robotnik który zarobi kasę niż pseudointeligent który ciągle nie może znaleźć pracy lub ewentualnie pracę za najniższa krajowa.

Gość gość
Nie zmienisz milionów lat ewolucji kilkoma wiekami cywilizacji technicznej. Słaby mężczyzna to była śmierć dla kobiety, która była w 100% od niego zależna. Chyba stąd takie silne odrzucanie tego typu postaw, wręcz pogarda. Dzisiaj nie ma już tego problemu, ale nadal to tkwi w podświadomości, stąd oczekiwania o "opiekę""poczucie bezpieczeństwa" i faworyzowanie siły.

Może to jakiś obrębny przypadek, ja czegoś takiego nie spotkałam u siebie.

Gość gość
Nie popieram "gnojenia", ale...mezczyzna to mezczyzna. Powinien się ogarnąć i szanować. Wtedy nikt mu na głowę nie wejdzie.