Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Turcja ciąża

Polecane posty

Gość gość

Co myslicie o wyjezdzie do Turcji na wakacje poczatek 5 miesiaca, samolotem, na 7 dn,i all inclusive? ciaza bez komplikacji jak narazie, to byl by moj pierwszy lot samolotem? Co wy na to? odradzacie czy nie? jedzicie w ciazy gdzies dalej?

Gość gość
hm ja leze obecnie na patologi ciazy i sie napatrzylam,lot samolotem raz szkodzi raz nie,natomiast zmiana klimatu na az taki goracy,ta temperatura co u nas jest teraz jest grozna i nie powinno sie wychodzic a co tam dopiero,temperatura grozi oderwaniem lozyska

Gość gość
jak sama napisałaś "na razie bez komplikacji". A jak się zaczną w turcji?? Nie chciałabym się jednak dostac do tureckiego szpitala...

Gość zapach kwiatów kawy
W życiu bym się nie zdecydowała bo z ciążą tak jest, że wszystko dobrze a nagle jeb i coś się dzieje nie wiadomo dlaczego. Obecnie jestem w drugiej ciązy i było super,świetnie aż rano się budzę krwawiąc. Na szczęście wszystko się dobrze skończyło ale jakby to się stało gdzieś w Turcji to mogło by być różnie. Tu bylam w szpitalu w ciągu 15 minut.

Gość gość
Ja polecam jakis kraj europejski. Ja wybieram sie do grecji lot trwa tylko 3 godziny. Moj lekarz twierdzi ze teraz jest najlepszy czas na takie podroze- jestem wpolowie 4 miesiaca

Gość gość
byłam w grecji na wakacjach w 6.5ms,było super. klimatycznie to te same szerokości.ja bym jechała.