Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego robole sa tak glupimi ludzmi

Polecane posty

Gość gość

ze im sie tak latwo uda wmowic, ze robia kariera i zapier..... za darmo nadgodziny i sa posluszne wobec pracodawcy jak jakies psy je........ wylumaczy mi to jakis robol?

Gość gość
widac lubia to:D dzis widziałem 2...takich fikcyjnych:D od razu widac ze nie pracuja..a afarba sa umazani tak dla hecy pewnie smai sie mazali.. farba jak chlapie ma inny rozrzut jestem kierownikiem budowy to wiem niejedno widzialem.. fajni faceci a robia z siebie pachołkow na posylki:D

Bo mają głupie dzieci na utrzymaniu . Tak jak twoja mama na przykład .

Gość gość
ja się nie znam na robolach bo jestem pasożytem :classic_cool:

Gość kobieta polka
gardze robolami, moglabym byc tylko z magistrami

Gość gość
akurat moja mama nie zyje i nie jestem na jej utrzymaniu

Gość gość
ja, mowiac szczerze, juz wole pasozytow, bo sa wypoczeci i nie widac u nic podpuchnietych oczu! a roboli nie trawie! kiedys z taka pracowalam, ku.. , zarabiala tyle co ja, a co chwile mowila, ze odkad robi kariere (hehhhh) w tej firmie, to (i tu jakies jej zalosne wywody) Jak mozna mowic, ze sie robi kariere zarabiajac 2600? ja uwazam takich ludzi za uposledzonych psychicznie

Gość gość
wiem, ze nie ma tutaj roboli, wiec nie da sie z nimi pogadac bo zapier nadgodziny oczywiscie za darmo

Gość gość
ja tez nie lubia tych spoconych chamow

Gość gość
ci robole sa o wiele madrzejsi od was s*******ny niechrzczone ktorych mamusia nie kochala i siedzicie chooje tutaj a oni chociaz ciezko pracuja na chleb i nie zakladaja debilskich tematow...A POZA TYM OD WALENIA KONIA PRZY KOMPUTERZE WYPLYNAL WAM MOZG KTOTRGO I TAK NIEWIELE BYLO

Gość pytajnik66669
poiedz lepiej mi dlaczego jesteś tak głupia, że obrażasz ludzi, którzy zapiepszają za pół darmo przez takie niedorozwoje mózgowe jak ty?

Gość gość
WYPIRDALAC ALE MIGIEM

Gość gość
to ja autorka tematu jakbym miala uzywajac twojego slownictwa " walic konia" skoro jestem kobieta wiem, ze robol ma problem ze zrozumieniem tekstu czytanego

Jako robol mogę Ci doradzić - strzel sobie z palca arystokratko zasrana.

Gość gość
do pytajnik przeciez robole to niedorozwoje, bo z********a........ za pol darmo, to tylko robole tak potrafia, jakby robole odrobine mialy w glowie, to negecjowalyby umowy i nie pracowalyby za pol darmo

Gość pytajnik66669
... a ich dzieci umierałyby z głodu. Autorko zyczę ci sypiącej się chałupy, kapcia w samochodzie, syfu w ogrodzie, biedy i żeby nikt nie pamiętał o tobie kiedy będziesz w potrzebie. Sam nic nie miałem i gardzę takimi ludzmi, którzy uważają się za lepszych od innych.

Gość gość
nigdy nie bede miala "chalupy", bo mnie nie stac, a dzieci tyle ile bede w stanie wyzywic, albo wcale, ale robolem nie mam zamiaru byc nigdy

Gość gość
Robole są głupi...bo robią na bande aroganckich ciot(twórca tematu), a w starciu z rzeczywistością ciota taka zaraz leci po pomoc do swoich zciotowanych przyjaciół a robol zaprawiony w ciężkiej harówie i urywa problemowi głowe, wole być ogarniętym robolem niż ciotą magistrem czy innym tego typu k u r e s t w e m

Gość gość
I uważajcie wykształciuchy jak kryzys się pogłębi to razem z nami"robolami" będziecie harować

Gość gość
Autorka tematu negocjuje umowy i nie jest zwyklym robolem ktory sie daje wykorzystywac!!!! Gardze osobami, ktore robia nadgodziny za darmo, zarabiaja marnie, a w rodzinie opowiada, ze robie kariere, ze hoho. Nigdy nie bedzie w Polsce dobrze przez takich roboli

Gość gość
robole, to moga byc rowniez "wykszaltciuchy", nie ma znaczenia wyksztalcenia, robol to stan umyslu!!!

Gość gardze_wami
Sram wam wszystkim do ryjów.:classic_cool:

Gość pytajnik66669
negocjuje? chyba tyłkiem, bo widać, że z mózgu nie korzysta.

Gość gość
Do lu dzi na poziomnie takiego slownictwa nie uzywam otwiera mi sie natomiast noz w kieszeni czytajac wypociny osob ktore nie shanbily sie zadna ciezka praca

Gość gość
Robol stan umysłu? Wedle twojego mniemania? No to witam "robola"

Gość gość
do pytajnik widac ze jestes zwyklym sfrustrowanym robolem, zal mi cie i twoich dzieci ktore zyja w nedzy i rozpaczy, w rozpadajacej sie chalupie, jestes chlopem czy mietka c**a?

Gość gość
ja nie zapier............ nadgodzin, godziwie zarabiam, wiec nie jestem robolem uderz w stol, a ....kazdy zna koniec

Gość gość
A niby dlaczego kazdy ma sie zhanbic ciezka praca? Bo robol sobie tego zyczy? Ja sie nie zhanbilam i co? Urazilam tym jakiegos robola:)?

Gość gość
Ja natomiast gardze osobnikami ktorych nie mozna nazwac ludzmi tylko czteroksztaltnym idywiduum....o naszym czlowieczenstwie swiadczy nas stosunek do innych ludzi do autorki tematu nie kazdy mial mozliwosc skonczyc studia zeby miec godziwa prace.chociaz podejrzeam ze ty takowych nie posiadasz a jestes pasozytem ktorego urzymuje bogaty sponsor...mam nadzieje ze za ublizanie innym kara Boza cie nie minie w przyszlosci sama lub twoje dzieci bedziecie robolami mnie na tym swiecie moze juz nie byc ale wspomnisz moje slowa

Gość gość
Podnosze