Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WIECZORY KAWALERSKIE ZDJĘCIA CAŁA PRAWDA

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny, nigdy nie dajcie się NABRAĆ, że jak facet miał striptizerkę na imprezie to TYLKO popatrzył zobaczcie sobie zdjęcia z pierwszej lepszej firmy organizującej taką "atrakcję"...dlaczego mają porozpinane rozporki?!?! swoją drogą... niexli faceci, buty z targu za 60 zł, przepocona koszulka, żona/dziewczyna w domu czeka a ten obmacuje blond tipsiarę ZARAZ FOTO BO NIE MOGE DODAC TEMATU

Gość gość
skąd to wiem? aż głupio się pryznac, ale miałam pracować jako OPIEKUNKA w pewnej firmie. Chodzi o to, że jak faceci mają kawalerskie, to mam zadbać o nich- tz podesłać tancerkę, jesli to jest w barze to alkohol, namówić na jak najwięcej atrakcji. Oczywiście ogłoszenie było ładnie sformułowane- opiekun klienta.. I co się okazało? że to jedna z większych firm, która podsyła dziewczyny na wieczory kawalerskie . co nieco się dowiedziałam "od środka" i jestem w szoku... W cenie KAŻDEGO tańca jest ..."robótka ręczna" dla Pana Młodego. dziewczyny mają taki sposób, że nie kończą, facet się napala, one proponują numerek... Jak faceci są już rozoochoceni to do organizatora ma zadzwonić opiekun (JA) i zaproponować, żeby laska została dłużej, albo nawet podesłać jeszcze jedną!