Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annnaaaaaaaaaaa

marzy mi się wycieczka do Norwegii

Polecane posty

Gość annnaaaaaaaaaaa

kto z was był tam na wycieczce? bo mam kilka pytan... lepiej promem czy samolotem? czy na promie są jakieś atrakcje? nigdy nie płynelam... no i chyba warto wynająć tam samochod żeby cos pozwiedzać... a może lepiej jechać własnym samochodem i promem? namotałam, wiem :) ile tam kosztuje nocleg w hotelu?

Gość gość
ja też o tym marzę, ale jeszcze tego nie zrobiłam, więc ci nie powiem;-/ ale zapakuj 2 walizki kasy;-//

Gość Norweżka
Byłam niedawno w Norwegii na wycieczce Śladami Wikingów - Norweskie Fiordy z Rainbow Tours. Coś niesamowitego! To trzeba zobaczyć na własne oczy. Wygląda 100% lepiej niż na zdjęciach. Początkowo miałam jechać sama bez biura, ale ostatecznie zdecydowałam się na last minute i nie żałuję, bo jak sprawdzałam później ceny nawet głupich hosteli to bym się wykrwawiła zupełnie z kasy, a tu luksusowe hotele za przyzwoitą kasę :)

Gość Norwegia Norwegia
lepiej własnym samochodem plus weź sobie lepiej jedzenie z Polski bo Norwegia jest jednym z najdroższych krajów. hotel kosztuje około 1000 koron za dobę znaczy 500 zl, bochenek chleba 30 koron czyli 15 zl itd. itp.