Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mysia123456789

Czy to Wpadka

Polecane posty

Gość Mysia123456789

Hej Podczas stosunku z chłopakiem, gdy on już doszedł pękła nam prezerwatywa. Nie wiemy w którym momencie, bo chłopak zauważył to podczas wyjmowania go z wiadomo skąd. Wtedy zauważył ze zbiorniczek prezerwatywy jest oderwany, no i że pozostała plama na prześcieradle po wytrysku. Jak wstałam to zauważyłam ze na nodze zostało mi trochę spermy. Szybciutko poszłam ją "wypłukać". Jestem przed okresem, około 7 dni, miesiączke mam co 22-25dni regularnie. Stało nam się to dzisiaj około godziny 22. Nie wiemy co robić, czy czekać i robić test ciążowy czy udać się do ginekologa po tabletkę. Co radzicie zrobić, i jak się zachować w takiej sytuacji ?

Gość gość
fascynujace

Gość Też przeczytałam całość
"wyjmowania go z wiadomo skąd" Jak skąd to już nie z. Nie dorosłaś do seksu jak nie jesteś w stanie napisać słowa pochwa. Jak liczysz długość cykli?

Gość Mysia123456789
Dd pierwszego dnia krwawienia do ostatniego dnia przed kolejnym krwawieniem.

Gość gość
Nie ma wpadki, na przyszlosc zadbaj o lepsze nawilzenie bo zwykle od zbyt duzego tarcia peka gumka. Jak dalej sie boisz wez tabletke po(escapelle).

Gość gość
Młoda dziewczyna niezna nazw swoich organów,a intuicyjnie otwiera c*pkę i wprowadza ogonek.Jak matka moła nie udzielić porad na temat sexu.Chce chyba być młodą babcią.

Gość gość
Najlepiej ogolić i rozsunąć wargi.