Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maciory najpierw karmią do 2 lat a potem płaczą że mają naleśniki zamiast cycków

Polecane posty

Gość gość

rozumiecie to? bo ja sie staram ale nie potrafie. najpierw poschizowana mamuska karmi cycem ile moze a potem lata po chirurgach.

Gość gość
hahahahahahahahhaaa

Gość gość
Znam takie które nie karmiły nigdy i też mają, no i co z tego wynika?

Gość gość
do tej na gorze: moze bez stanika chodzily hahahaha

Gość gość
Chodzenie bez stanika nie oznacze tego, ze bedzie sie mialo w przyszlosci zwisy.

Gość a tak a propos
rozumiecie to? bo ja sie staram ale nie potrafie. najpierw poschizowana mamuska karmi cycem ile moze a potem lata po chirurgach. xxxxxxx ale co Cię to obchodzi??? i dlaczego tak się wyrażasz o kobietach, maciory w chlewie urzędują , moze i tam Twoje miejsce hmmm

Gość gość
wolałabym mieć takie zwisające naleśniki niż być taka głupia jak ty!! słownictwo jak z rynsztoka, zajmij się swoim życiem bo jak na razie to twoim jedynym zajęciem jest plotkowanie o innych.

Gość gość
kolejna sfrustrowana kobieta, która nie umiała wykarmić piersią swojego dziecka więc teraz musi sobie ulżyć i powyzywać te karmiące.

Gość gość
są operacje plastyczne a jak masz łeb na karku i dobrze wykombinujesz to jeszcze na fundusz można zrobić:P

Gość gość
Temat o mnie. Karmiłam 2 lata, miałam zmniejszenie i podnoszenie piersi. Po 2 latach nie było już śladu po bliznach, jak ktoś dobrze by się przyjrzał. No i co w związku z tym??

Gość gość
Ja nie karmiłam piersią bo nie mogłam i piersi mam jak idź stąd i nie wracaj ;), oklapnięte ale większe , z jabłek zrobiły się zwiędłe melony. Moja znajoma karmiła rok i ma normalne.

i nastepna;/// a co cie obchodzi co inni robia - ja znam przypadki lasek co sie puszczaja a potem przywracaja sobie dziewictwo: ich pochwa, ich sprawa - as easy as it is;-)

Gość gość
Ja pitole. Piersi są oklapnięte przez samo to że się powiększają o kilka rozmiarów w czasie ciąży, skóra się rozciąga. To z samym karmieniem nie ma nic wspólnego. Co za debil nieobeznany w temacie to pisał.

Gość gość
Ano debil, który piersi widział tylko na obrazku. Ja karmiłam trzy lata prawie i spoko mogę topless na plażę wyskoczyć. Żadna moja zasługa ani wina.

Gość gość
ale macie tematy. ja znam kobietę która wyjarmila piersią 11dzieci i ma ładne, duże i jedrne piersi. nie jedna bezdzietna ma dużo gorsze a ta kobieta ma prawie 70 lat.