Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego w kontakcie z przystojniakiem kobiety są dosłownie wiatropylne

Polecane posty

Gość gość

A jak ma normalnego partnera to latami nie może NIBY zajść w ciążę

Gość gość
Oj,gosciu,wiemy juz,ze nie jestes przystojny,z tad ta gorycz :D Ale wrzuc swoja fotke,moze nie jestes az taki brzydki,ocenimy ;)

Gość gość
To juz jest ponizej normy. Czemu nie zajmiecie sie niczym pozytecznym?

Gość gość
A skąd wy wróżki to wiecie? Tępe, zakute pały! Potwierdzacie swoje frustracje! hahaha

Gość gość
Nie,po prostu wnioskujemy to z tego,co piszesz.

Gość gość
"oj gościu gościu wiemy już ze nie jesteś przystojny" Przepraszam to ma być jakiś argument czy komuś się odbiło?

Gość avp2
Dokładnie, cieszę się ze wreszcie ktoś podniósł tę kwestię. Ja od dawna jestem pierwszym przeciwnikiem dawania z budżetu państwa tej holocie kasy na te wszystkie in vitro itp. Jak tam z buhajem albo innym dzianym kasa facetem to dosłownie od puszczenia baka zachodzą w ciążę. Jak jestes zwykłym szaraczkiem to wiecznie jest milion przeszkód na koniec dowiadujesz się ze twój przystojniejszy kumpel zrobił jej dziecko po tym jak podal jej rękę na imprezie.

Gość gość
"oj gościu gościu wiemy już ze nie jesteś przystojny" Przepraszam to ma być jakiś argument czy komuś się odbiło? x Gdy przedstawiałam racjonalne argumenty jakoś nie chcieliście mi odpowiadać. Jakby co to nie ja napisałam tego posta.

Gość gość
A po co mnożyć kiepskie geny? Mamy 7 miliardów ludzi na tym łez padole. Ogromna konkurencja w każdej dziedzinie zycia. Jeżeli już powoływać nowe zycie na ten świat, to mając dużą pewność, że będzie to osobnik wyjątkowo dorodny, bo słabowity, nieatrakcyjny zostanie zadziobany przez otoczenie, zginie marnie - po co mu to?

Gość Sponsorrrr
OOO matko.. Wnioskujecie ? Przecież to non sequitur, macie jakieś zsady logiki z pipy wzięte.