Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

50 letnie kobiety

Polecane posty

Gość gość

Czy moga byc seksowne ? Bo niedawno ktos tu twierdzil ze nie.

Gość gość
jak utrzymane to miodzik i rżnięcie do menopauzy, jak stetryczałe to s********ć jak najdalej

Gość gość
Moja mama w przyszłym roku skończy 60 lat,gdyby mi nie powiedziała nie uwierzyłabym:).Seksowna?A co to znaczy?Ma ogromną charyzmę,tym przyciąga do siebie ludzi.Podziwiam Ją i jako córka w pewnym sensie zazdroszczę.Jest niesamowitą kobietą.

Gość gość
A cha właśnie kopnęła w d**ę faceta,bo był zazdrosny.

Gość siiiiiiii
no jasne ze tak. Chodze do klubu fitness gdzie regularnie przychodzi sporo starszych osob. Niektore babeczki to mysle, ze moga miec i po 70 lat a figury jak nastolatki, zawsze zadbane, ze zrobionym makijazem i fryzura, w modnych ciuchach. Milo sie patrzy

Gość gość
Daruj sobie te bzdury.Nie wszyscy są nieudacznikami.Pogódź się z tym.

Gość gość
czyli ze 50latki sa tak samo seksowne jak 70 latki, no to niezle!

Gość gość
Ani 50,ani 70-latka nie jest seksowna,zrozum w tym wieku nie d**a się liczy a coś więcej,i chodzi o to żeby mieć to coś.

Gość gość
cos wiecej to sie chyba w kazdym wieku liczy... ale jaka musi byc 50 latka zeby miec to COS ?

Gość gość
Zawierasz znajomości,ale nie szukasz usilnie kogoś.Coś co powoduje,że nie uzależniasz się od potencjalnego partnera.Bądź sobą i bądź szczęśliwa,ciesz się życiem,mężczyzna nigdy nie będzie opoką,wyobraź sobie,że to kwiatek przy kożuchu.Nie każdy,ale zwykle jest właśnie tak.

Gość gość
facet 50 letni tez juz chyba nie moze byc seksowny.

Gość gość
znam jedna niesamowita 50,w jej wieku nie wypada tak krótkiej spódnicy nosic,ale ma takie nogi ze przebija wszystko,i elegancja klasa z podziwem na nia patrze

Gość gość
i nie dlatego ze jestem facetem,mam 20 lat mniej od niej i to jest zjawisko nie znam bardziej eleganckiej i zadbanej kobiety zadnej 20tki ani 30

Gość gość
a potem się budzisz, bo jej gips ze skóry się złuszczy

Gość gość
jaki gips

Gość HerrPietiaGoras
mogą być, tylko pod warunkiem, że nie są pełne nienawiści matki Polki und radiomaryśki

Gość gość
Na starej pi.czy młodzież się ćwiczy

Gość Ponja_po
"Ani 50,ani 70-latka nie jest seksowna,zrozum w tym wieku nie d**a się liczy a coś więcej,i chodzi o to żeby mieć to coś". xx Co za idiota to napisał?? Bo myślę, że to jednak facet. Nie sądzę, żeby kobieta o kobiecie - niezależnie od wieku - mogła tak myśleć. A ja mam 54 lata, uprawiam gimnastykę, chodzę w krótkich "kieckach", a parkiecie nikt mi nie dorówna. Wczoraj usłyszałam, że jestem wulkanem energii. Nie narzekam i wciąż mi się wszystkiego chce. A bywa tak, że facet jest między 30. a 40. i już ma kłopoty z erekcją. xx No totalny idiotyzm!!

Gość Ponja_po
To zależy oczywiście od sytuacji. Kiedy trzeba elegancko się ubrać - np. również na tańce - to nawet niezależnie od pogody oczywiście w rajstopach. Ale teraz kiedy jest gorąco to oczywiście tak normalnie bez rajstop.

Gość gość
Ale sexy bielizna tez :-D

Gość gość
Ponja_po takie baby widuje sie w "dlaczego ja?""trudne sprawy" :D juz widze jak musisz zenujaco wygladac :D

Gość gość
Kobietom po 50tce bardzo często odbija czego doskonałym przykładem jest Ponja_po cool.gifsmiech.gif" X nie mowilam? :D

no cóż, ja widziałam i 60 latki w krótkich szortach, ale sama bym się nie odważyła w tym wieku, chociaż praktyka na szczęście jeszcze przede mną ;)

Gość xyzxxx
Tylko pozazdrościć. Gratuluję!

Gość Ponja_po
Bo na wygląd trzeba sobie zapracować. I jest to ustawiczna praca. Przede wszystkim nie obżerać się - i jest to najwłaściwsze słowo w tym przypadku. Dieta, dieta i jeszcze raz dieta!!. Ale nie odchudzanie. Zdrowa żywność i bez ".mięcha" albo w ograniczonych ilościach. Tyle.

Gość zaza c
Nie jest to takie łatwe z tą dietą. Mnie nie zawsze się udaje. Jednak jak już niebezpiecznie przytyję to wtedy muszę się zdyscyplinować. 50-latki piszcie jak dbacie o siebie, żeby wyglądać seksi!

Gość gość
Rano 2o latek a wieczorem 30 latek :-D

Gość kkobietaDojrzała
kurde, mam w samej d... czy jestem sexi ! Jestem przeciętna, z nadwagą, tylko te cycki wielkie, Nie powiem że wszyscy ale dużo w różnym wieku łypie na mnie. Z chętnymi na seks nie ma żadnego problemu. Od meża nie mogę się odczepić bo go wciąż pociągam. Ostatnio go zapytałam czy zamierza do 60 tki bzykać, bo już mam dosyć tej babraniny. A on mówi: "no pewnie!" :O

Gość gościówkaZołza
:D