Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

50 letnie kobiety

Polecane posty

Gość kettx
Ponja ma racje. Na wyglad w tym wieku pracuje sie juz duzo wczesniej. Zero uzywek,wysypianie sie, sport regularnie, optymistczne i pogodne spojrzenie na swiat, usmiech z zadbanym uzebieniem. Czy moze byc seksowna ? Tak, podobne, jak niektorzy mezczyzni w tym wieku. Jedno jest pewne- wszystko zalezy od gustu.

Fascynacja kobietami w tym wieku niezależnie od wieku mężczyzny to dewiacja i to nie złośliwość ale fakt.

Gość kettx
do fubu cos tam- ha ha ha, chyba nie masz pojecia, jak moze wygladac zadbana kobieta w tym wieku- moze nijednokrotnie obejrzales sie za taka, nie majac pojecia, ze jest 50 latka

Gość gość
seksownym się jest albo nie,młoda czy stara,ładna czy brzydka może być seksy albo nie,czy to takie trudne do zrozumienia? znam piękne kobiety albo też młodo wyglądające na swój wiek ale są jak kukły,kumple lub bezpłciowe....inny typ to nachalna kobiecość nijak mająca się do zmysłowości...a panie uparcie zaliczają do seksowności tylko i wyłacznie wygląd,ewentualnie charakter....

Gość a tak a propos
co wy z tą seksownością?? od kolyski do pożnej starości trzeba byc seksownym ,,no bo jak sie nie jest seksownym to juz czlowiek jest skreslony , niewazne jaki jest co lubi co soba prezentuje, najwazniejsze zeby d**a dobrze kręcic. trochę zastanowienia ludzie , sex to częsc zycia , ale nie jedyna. i nikt nie sklada sie tylko z c**y cyckow i c***a. :(

Gość Ponja_po
Wbrew pozorom bycie seksi to nie tylko kręcenie przysłowiowym tyłkiem. Na to to składa się wiele czynników, do których należą m.in. wygląd, ładne poruszanie się, sposób ubierania ale też intelekt, inteligencja w ogólnym znaczeniu i moim zdaniem również inteligencja emocjonalna. Oraz szereg innych przymiotów, np. piękne ponętne spojrzenie.

Gość gość
Może pociągniemy temat?

Natury nie da się oszukać, oczywiście nie mi dane jest decydować co w odczuciu ludzi jest pięknym jednak fakty pozostają faktami w wieku 50 lat można być tylko coraz brzydszym.

Gość gość
teamt ciekawy jak hooj jest co ciagnac, stare pr****a

Gość syn_fubu
mam zmarszczki na duupie

Gość gosc 55
Ja tez jestem po 50+ no i co z tego trzeba miec to w sobie moje dzieci..wiem ,ze juz nasz czas sie powoli konczy,ale przeciez kto nam zabroni byc sexi i ponetne....my kobiety dojrzale,jeszcze calkiem,calkiem na rzeczy..a co nie mozemy byc atrakcyjne....pamietam jak przed laty moja mama konczyla 40 ,a ja sie wstydzilam ,ze mam matke stara,ale taka widac relacja pokolen.moja mam do dzis jest elegancka starsza panie.pelna wdzieku i gracji,a ja mam to po mamie i zreszta jestem do niej podobna!!Moi drodzy w kazdym wieku mozna byc na topie i do sexu,i w ogole do zycia....PALANTY!!!!