Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubie jak wazny dla mnie facet ignoruje mnie dzieki temu oddalam się

Polecane posty

Gość gość

to takie romantyczne kiedy w twoim towarzystwie jego euforia sięga zenitu ;) jest ok :-P

Gość gość
to chyba ty go ignorujesz? skoro on taki podjarany na twoj widok

Gość gość
czemu cie ignoruje ?

Gość gość
podjarana to ja byyłam :D kiedys

Gość gość
jego euforia w moim [towarzystwie ] moze tak

Gość gość
a piszesz ze on w euforii przy tobie a mimo to cie ignoruje to jakas nowa odmiana bdsm? ? :D

Gość gość
być może

Gość gość
to znaczy ze tez masz go w pupie

Gość gość
chyba nie do końca, jak ktos ważny dla ciebie cię ignoruje a ty tu o tym piszesz i jeszcze ironizujesz, na sile sobie wmawiasz ze to cię dystansuje od niego, a tak naprawde jestes blizej niego niz ci sie wydaje, zaprzeczasz swoim emocjom i udajesz ze jest inaczej a caly czas go kochasz tylko sie wsciekasz ze sie olewa i cie roznosi tak ze chciala bys go zabic

Gość gość
no typowa zaprzxeczara co sie usmiecha a ma placz na koncu nosa

Gość gość
tylko ci się wydaje, że się oddalasz :) a pewnego dnia, gdy już go nie będzie, bo zignoruje cię bez powrotu, wtedy dopiero poczujesz, jak bardzo potrzebujesz tego, by był blisko, ale będzie już za późno i zawsze już będziesz wracać do niego w marzeniach

Gość gość
ale czemu ja straszycie? pytanie dlaczego on ja ignoruje? za kare bo mu cos zrobila i sie popsztykali? i ona tak tu ironizuje zeby dac sobie ulge? czy dlatego ze nic do niej nie ma? bo to jest roznica . w pierwszym wypadku to moze doprowadzic do tragedii bo jak macie cos do siebie a nie umiecie sie dogadac to brniecie w glupi konflikt ktory moze was podzielic . opcji drugiej nie rozwijam bo nie mozna kochac nas sile

Gość gość
ojojoj ale sie zagłębiacie :classic_cool: zreszta to facet złosliwiec :-0 przyzwyczaiłam sie

Gość gość
hehe a czemu zlośliwiec? próbujemy ci pomóc to się zglębiamy w zakamarki twojego malutkiego zranionego serduszka :) 😍

Gość gość
pokochac zlosliwo-kasliwego faceta to jak przyjecie na siebie wyroku smierci musisz wybadac czemu on taki jest bo to najczesciej wynika z braku szczescia moze byc zlosliwoec pospolity ale w srodku maly kruchy chlopiec ktorym trzeba sie zaopiekowac ;) 😍

Gość czytaświnkatohalinka
Na pewno to mały kruchy pełen kompeksów i ranek chłopiec:) Czyli będzie wyżywał się na Tobie całe życie:O

Gość gość
bierze Cię na zazdrość ???? to od razu wiadomo że nie może dać sobie spokoju z tobą jeżeli chwyta się takich metod trochę dennych metod i zlośliwych-fakt też takiego miałam i przeholował w pewnnym momencie bo to odnosi oczekiwany skutek do pewnego momentu, potem następuje przegieciektorego nie jesteś w stanie wybaczyc kochanemu przez siebie facetowi przez dlugo czas po co tak sobie kpomplikujemy zycie? wystarczy dobra wola z obu stron a nie szarpanie się czyje będzie na wierzchu

Gość najpiekniejsza wioelrthyuj
ech nie lubię takich metod, lubie profesjonalizm w kazdym calu, inni to odczytuja -o! damulka! ;) ale nie lubie takiego czegoś * na pokaz * to nie dla mnie normalne zachowanie, ale skoro taki jest ..to nie będe mu wytykała :classic_cool: :) mały chłopiec? być może jest , tego nie wiem ..?skoro tak sie zachowuje ;)

Gość gość
no ale co ? kochasz go ? to po co on tak robi? jak tu się żalisz znaczy się że go kochasz, on do ciebie też coś ma to w czym rzecz? ?

Gość gość
żadna zazdrość :)) skąd mam byc o kogo zazdrosna,

Gość gość
najpiekniejsza-i dobrze ze nie lubisz, bo to glupie cos chce a nie wie z ktorej storny ugryzc i sie szarpie sam ze soba ? ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh skad ja to znam? badz dama bo tak trzeba a on ma byc chlopem a nie chlopczykiem

Gość gość
tfuu eehh ech

Gość gość
kolejny co na zazdrosc chce wziasc laske??? co za dno nie wybaczyla bym takie rozbicie wewnetrzne bo inni tez widza ze para ma problem i po co w to wlaczac osoby trzecie? ja prez takie cos rzucilam mojego chlopa i do dzis zaluje tego on, ale juz nie moglam mu spojrzec w twrz po tej akcji, wiec tzry,maj go krotko albo kopnij w tylek!!!