Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrawyKatolik

Nawróćcie się

Polecane posty

Gość PrawyKatolik

Nawracajcie się, to co tu się dzieje to istna obrzydliwość i rozpusta!

Gość Chelm na lewej stronie
na PRAWO slawie? :P, :P, :P

Gość jzb
troche ewangelizacji nikomu krzywdy nie zrobi popierdalaj, co masz do zaoferowania ? tylko bez stosow dzisiaj

Gość PrawyKatolik
Bóg was strąci do piekieł za ten obrzydliwy seks! Ja z moją małżonką współżyjemy tylko po to by spłodzić dziecko! To jest miłość, a nie te świństwa!

Gość gość
boga tez w******my i jego stara takze juz nie bedzie dziewica:-D

Gość gość
Prawy katolu, jeżeli jesteś taki prawy to pewnie znasz biblie i wiesz...że to co tu działasz też spotka się z potępieniem. Dlatego nie jestem katolem bo obłuda by mnie zżarła

Gość gość
To rzeczywiście przykre.Ubolewam i współczuje szanownej małżonce i dzieciom.Nie godzi się,żeby taki katolik czytał takie tematy.Toż to grzech przecie niemiłosierny.

nie ma co urazac uczuc religijnych poza tym, w*****c boga to nie jest takie proste nie sądze zeby onstal i czekal, az ktos z kafe zechce go w******c

Gość gość
twoj smieszny bog ma cie w d***e! o ile istnieje w co watpie... a jesli istnieje to jest teraz w afryce i rozdaje glodujacym dzieciom AIDS 🖐️

Gość gość
twoj smieszny bog ma cie w d***e! o ile istnieje w co watpie... a jesli istnieje to jest teraz w afryce i rozdaje glodujacym dzieciom AIDS lapka.gif x a tobie pozwala o tym pisac pedale 🖐️

prawy katolik jakbym byl twoim bogiem to w*****lbym cie na zbity pysk zupelnie nieprzygotowany jestes do merytorycznej dyskusji jestes prawym katolikiem nizszej kategorii a na kafe liczy sie jakosc przyjdz ze swoim szefem tutaj

Gość gość
Módl się za nasze orgazmy,żeby były długie i częste.Nawet nie wiesz ile trzeba się n*****ć zanim się umrze.

Gość PrawyKatolik
Nawróćcie się, jawnogrzesznicy! Albowiem Pan strąci do piekieł ohydztwo!

Odpowiedni przekaz czasami działa cuda oby i w tym przypadku prawda wydała dobry owoc :) Autorze nie zrażaj się opiniami innych próbuj dalej może chociaż tobie się poszczęści :)pozdrawiam

do prawego katolika, ile dzieci udalo ci sie splodzic? ... jest niezwykle wazne pytanie. licze na szczera odpowiedz :)

Czy to prawda że w piekle nie ma bezrobocia ? Bo z robotą w Polsce kiepsko. Chociaż słyszałem, że Tusk też idzie do piekła.

Bezrobocia może i nie ma jedno jest pewne nawet jeśli jest praca to nikt tobie tam za nią nie podziękuje a tym bardziej nie zapłaci :(

jak moze nie byc bezrobocia? ... to nawet w piekle trzeba cos robic? .... chyba musze jeszcze raz przemyslec swoja ostatnia decyzje 😴

podejrzewam że jest praca i nadzór jaki sprawuje nad nią nie jaki Lucek i jego poddani nie jest zbyt przyjemny no i jeszcze ta wizja wieczności przeraża dubeltowo :((:/

A ja słyszałem, że piekło jest puste bo nie ma nic co mógłbyś zrobić w krótkim życiu żeby zasłużyć na wyrok wiecznych męczarni u sprawiedliwego sędziego.

karmenko, moja wizja jest troche inna.... ja nigdzie nie siedze wiecznie ;).. nawet w piekle moge byc tylko przejsciowo 😴

Frida to zazdroszczę podejścia do wieczności bo ja od małego mam wpojoną inną wizję piekła nie wiem co gorsze czy być pewnym tego że życie to tylko taki stan przejściowy i od niego będzie zależeć nasza całą wieczność czy lepiej żyć w nieświadomości i przypuszczać co może być później ale jedno wiem na pewno moja egzystencja nie miała by sensu tutaj na ziemi gdybym nie wierzyła w to że po śmierci fizycznej jest byt który trwa w nieskończoność :)

sędzia sprawiedliwy jak samo za siebie mówi za dobro wynagradza a za zło karzę gdy by Bóg Miłosierny nie zważając na przewinienia ludzkie za życia wziął wszystkich do siebie, to raju by niebyło bo ludzie by się i tak nie zmienili bo po co jeśli mordowali , g****ili , zdradzali ,itp. w ciągu życia i sprawiało im to przyjemność to po co nagle mieli by się zmieniać skoro i tak by byli razem z tymi którzy brzydzili się powyższego zła człowiek sam buduję drogę do wieczności poprzez między innymi swoje uczynki w życiu dotychczasowym Pan Bóg nikomu nic nie narzuca od tego jest wolna wola którą człowiek dostał wraz ze swoim życiem:)

Ja do piekła mogę iść ale tylko z moją kochanką :P Tylko czy ona się tam dostanie ? Sądząc po tym co planuje ze mną zrobić to pisze z piekła :P

ja czasem chodze do piekla;)... tak to juz w zyciu naszym bywa;) niektorzy tam bywaja, niektorzy omijaja.... nie wiadomo co lepsze i dla kogo:).... tez pozdrawiam :) nie dowiem sie chyba dzisiaj, ile dzieci udalo sie wiernemu splodzic :O

Gość gość
u mad bro?

frida wierny chyba zwątpił już w nasze dobre intencje ja uciekam póki co wieczorem będę :))