Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GościówkaWBodyS

BODYSTOCKING czy lubicie i czy makijaż do seksu konieczny

Polecane posty

Gość GościówkaWBodyS

Właśnie dostałam dziś przesyłkę z moim pierwszym bodystockingiem -czy jak to się pisze. Przymierzyłam- BOMBA! Ubieracie? Lubicie? Malujecie się specjalnie do takiego wdzianka, zeby nabrać także makijażem charakterku ?

Gość GościówkaWBodyS
dobre, dobre :>

Tak SM...mam taka wystajaca, okragla pupe :O Najgorsze sa jednak cycki...duze, miekkie...i jak siedze na kims okrakiem bez biustonosza, i ten ktos posuwa mnie w przod i w tyl to one faluja :O Rozumiesz to? FALUJA I PODSKAKUJA :O:O:O

Mozna, mozna, ale nie widsc jeszcze efektow...moj partner nie mogac zniesc widoku moich bimbajacych tzytzkow lapie je mocno w dlonie i strasznie je tarmosi :O Czesto tez wklada nabrzmiale sutki do buzi i ssie je jakby chcial wyssac cala ich zawartosc :O Pupa jest regularnie okladana dlonia lub kutasem ;) Ale nadal wszytsko faluje...mozesz sobie wyobrazic to falowanie :O?

A wiesz? Wszytsko jest jeszcze bardziej widoczne podczas pozycji na jezdzca. Kiedy pochylam sie nad partnerem, on lapie mnie w pasie i przyciaga do siebie, ja wykonuje ruchy tylko pupa...gora, dol, gora, dol.... wtedy zaczyna sie prawdziwe obrzydlistwo....moj tylek wprawiony w ruch zaczyna podskakiwac do gory, a opadajac w dol nabija moja biedna c*pke jeszcze mocniej na kutasa :P Porzygac sie mozna :O

Gość ciekawskiiii
normalnie prowokacja:D

No tak....ciemnosc jest dobrym rozwiazaniem w przypadku niektorych pozycji :D Ale co zrobic kiedy bierze mnie od tylu? Nawet z zaslonietymi oczami czuje miekkosc mojego tylka. On robi szybkie pchniecie, jakby to rzekl Androgen jebnie z biodra, a moja doopa go odbija :P

Gość gość
To podnieca tylko starego smierdzacego capa :-o

Niestety nie bylo mi dane przekonac sie jak na moj biust reaguja capy...jakos mnie to nie kreci :P Ale poslucham opini osoby siedzacej w tych sprawach :D

Gość gość
Mialem na mysli Esema,bosze jaka Ty glupia jestes :-o

Gość GościówaWBodyS
Ale narobiliście SYFU :P OK, więc poważnie teraz.. Ubieracie, lubicie? Ja akurat mam nienaganną figurą i w BS wyglądam baaardzo seksownie. Mąż twierdzi, że bez makijażu także, jednak... na ten 1raz z BS mam zamiar się troszkę pomalować. Troszkę, bo mąż woli mnie naturalną. Mam ładną cerę i czasami w makijażu wyglądam niekorzystnie :/

Gość GościówaWBodyS
gość z 13:44 jeśli mój przystojny, inteligentnt i mega zaradny 27 letni mąż to stary cap, to ja jestem Angelina Jolie :D

Gość GościówaWBodyS
cdn1.modnezakupy.net/s2/livia/adiva-2-8.jpg image.ceneo.pl/data/products/14689425/i-livia-corsetti-adiva-lc17131-bodystocking.jpg moje tył i przód:) o niebo lepiej wygląda wyżej na ramionach.

Gość GościówaWBodyS
Szkoda tylko, że nic w temacie :P

Gość GościówaWBodyS
No coś Ty! Przecież ja mężatka! Nie w głowie mi pokazywanie ciała które należy już do jednego mężczyzny. Na wieki wieków. Chciałbyś, żeby Twoja zona pokazywała ciało na kafeterii?

Gość GościówaWBodyS
Ucięłam http :// bo mi wchodziło jako spam a wpisywanie kilkakrotne różnych słów nie przynosiło efektów w postaci wysłania wypowiedzi. Mam to samo :) Jaki kolorek masz?

Gość GościówaWBodyS
A wklej, wklej :D Coś czuję, że to nie będzie jedynym BS :) Fajnei się prezentuje. Musimy sie na sobotę przeprosić ze sznurem z naszych zabaw jeszcze z czasów randkowania, który dalej ejst w samochodzie :D

Kurfa mac :O KICZOWATY :P I Nie moge wejsc nadal w zadnego z Twoich linkow :( Teraz poluje na model w ktorym wyglada sie jakby sie bylo powiazanym sznurkmi...na zdjeciach z***biscie wyglada...ciekawe jak sie bezdie w tym prezentowalo moje grube cialo :P :D

Gość GościówaWBodyS
Zieono Niebiska nie pitol, w BS się super wygląda:P Wyślij mi fotę tego co się wygląda jakby się było powiązanym:P Czuję, że może mi przypaść do gustu:D a szczególnie Mężowi :D Wysyłałam w linkach ten sam co TY pierwszy. Mam identyczny http://www.koszokazji.pl/gfx/product/bodystocking_adiva_wtpgvb.jpg

Gość GościówaWBodyS
i tył http://cdn1.modnezakupy.net/s2/livia/adiva-2-8.jpg BOMBA:D co do różu.. ciekawy, choć nie przepadam za takim kiczowatym różem... Jednak od czasu do czasu.. Nie takie klasyczne jak czerń czy biel :) Dodaje czegoś nowego do całokształtu :>

Z***biscie lezy, normalnie tzipke mi sciska kiedy widze moje dlugie nogi w takiej siatce i czarnych szpilach....sama siebie bym wtedy najchetniej zerznela, ale nie umiem...tzn kutasa nie posiadam jeszcze :(:P S**t, nie moge znalesc tego ze sznurkami, widzialam gdzies w neimieckich sklepach online ;) Zapisze temat w ulubionych, jak rzuci mi sie kiedys w oczy to napisze ;)