Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ginaaa87

Wytłumaczycie mi o co Mu chodzi

Polecane posty

Gość Ginaaa87

Witam Was... Nie umiem zrozumiec zachowania byłego... 3 tygodnie temu prosił moją mame by pojechała z Nim wybrac mi pierścionek po czym za parę dni, gdy napisał mi kiedy zafarbuje włosy na czarno ( bo to jego marzenie) a Ja mu napisałam,że mnie, to boli,ze chce mnie zmieniac, bo nie jestem brzydka , a ten ma widzi misie i czarnej mu się zachciało... pokłóciliśmy się, bo albo mnie kocha jaką jestem ,a nikt zmieniac mnie nie będzie... kłótnia była tak ostra,że zerwałam... było, to w srodku tygodnia z drugiej strony chciałam mu dac nauczke by zastanowił się co robi, bo Ja go nie zmieniam tylko kocham jakiego jest, a co by po ciąży było jakbym przytyła zdradzał by mnie?? i myslalam,ze bedzie walczył a ten mi jechał w smsa takie podłe słowa... jedynie wydzwaniał do rodzicow, płakał im,ze Go juz nie chce... zamiast przyjechac odrazu pogadac, to chciał w sobote a mnie znajomi wyciagli nad morze na weekend i postanowilam pojechac, bo bolało mnie jego słowa, i to ze nie przyjechał zawalczyc, porozmawiac, ze w sobote sie mu uznało, bo mu wygodnie to niech s*******a... i potem w weekend cisza bo wiedzial, ze niema mnie... w poniedzialek dzwonil nic cisza, nie odebralam olałam go... do mojego ojca dzwonil zapytac jak sie czuje, bo miał wypadek... a weekend napisal byl miły, nie chcialam z nim chodz uznalam,ze moje za bardzo przesadzilam i on zaproponowal bysmy sie spotkali pytał czy tesknie, czy sie do niego przytule... pomyslalam,ze moze chłopak dostał porządną nauczke i zrozumiał cos ,ze nie kocha się za wygląd tylko za serce... i było miło w niedziele miał przyjechac i napisał ze nie przyjedzie ,bo grilluje i pije piwo!! myslalam,ze szlak mnie trafi!! a potem byl wypity dzownil co chwile z tekstami,ze niby sie pomylil,ze mial do kolezanki zadzwonic, mylil niby smsy ze nie do mnie a do kumpeli... ze niby sie z kims spotyka, chcial wywolac zazdrosc... masakra cyrk... i nic olałam go napisałam tylko,ze jak mysli,ze jestem głupia,ze nie wiem o tym,ze robi to specjalnie to sie myli... i do piatku od tej niedzieli cisza i patrze a tu sms... pozdrow rodzicow jak tata sie czuje... ja szybko na temat ze ok dzieki... potem co u mnie odp tylko ze wporzadku nie ciągłam rozmowy powiedzcie mi czy on chce zemsty nie wiem czego on chce????

Gość Your Own Business
jego sprawa czego chce

Gość Ginaaa87
Jednak ciągle mysle czy duma Mu nie pozwala zawalczyć, czy robi to specjalnie czy o co chodzi... a może nie umi sie pogodzić z porażką?? dziwne zachowanie..

Gość jakto22
Zazdrosny jest o ciebie i sprawdza czy nikogo nie masz przejdzie mi

Gość Ginaaa87
Zazdrosny czyli musi Mu zależeć tak?? to dlaczego jest mądry przez telefon? dlaczego nie przyjedzie jak dorosły facet nie porozmawia, nie wyjasni... tylko takie dziecinne zachowanie

Gość gość
on to chyba bardziej z twoimi rodzicami się dogaduje niż z tobą szuka sojuszników w razie czego ...on tobą manipuluje i myśli że będziesz skakać tak jak ci zagra ale widzę mądra z ciebie dziewczyna i się nie daje poradzisz sobie...a jak nie to niech spada

Gość Witaj25
Proponuję najpierw zajrzeć do słownika ortograficznego oraz poprawnej polszczyzny, a dopiero potem brać się za związki. Dawno nie czytałam czegoś tak okropnie napisanego.

Gość gość
Zachowujecie sie jak para nastolatkow, a dzieci nie powinny sie zenic, wiec nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo. Ja jak najbardziej zmienilam swojego chlopaka, bo jak go poznalam to byl super tylko mial idiotycznego irokeza, ktorego dzieki mnie juz nie ma:) Ja z kolei czesciej nosze dla niego sukienki, bo wiem, ze lubi i mimo tego, ze dawniej za takimi strojami nie przepadalam, to teraz czuje sie bardziej kobieco. Czasami zmiany wychodza na dobre, wiec nie pieprz jakichs filozoficzno-romantycznych farmazonow!

Gość gość
przepraszam ze nie na temat, ale.............TY DZIEWCZYNO SKLADNIE PISAC NIE UMIESZ, WIESZ O TYM? i to Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,

Gość Ginaaa87
No uważam,że tak nie zachowuje się dorosły zakochany facet... nie uwazam by Jego zachowanie było zdrowe, a Jemu się wydaje,że moi rodzice sa tak za Nim... mama Mu nawet powiedziała,że Jej mąż (a mój ojciec) nigdy jej nic na temat wyglądy nie powiedział... że jak mógł zwrócic uwage jeszcze na dodtaek tak jak pisze nic mi nie brakuje... tylko On ma widzi misie... Moi rodzice są po prostu miłymi, kulturalnymi ludzmi... Mama mu wprost powiedziała by dał mi spokój ,bo wszyscy kochają mnie jaka jestem i nikt jej córki zmieniać nie będzie!!!

Gość gość
gdyby tobie zalezalo na tym zwiazku to przede wszystkim nie zerwalabys zareczyn po kotni o...kolor wlosow haha Poza tym nie jechalabys ze znajomymi nad morze kiedy facet chcial porozmawiac. Swoja postawa pokazalas co jest dla ciebie priorytetem! To ty pogrywasz z nim i to ty powinnas zaczac zachowywac sie jak dorosla osoba. Takie gierki nie zawsze szczesliwie sie koncza "ksiezniczko" ;)

Gość gość
wyciagli? bolało mnie jego słowa? chodz uznałam ? nie ciągłam rozmowy? [] WTF???? chaos chaos chaos, uporządkuj tekst, powstawiaj kropki i przecinki gdzie trzeba, a nie gdzie popadnie ... ile wy macie lat do pioruna?

Gość Ginaaa87
Czepiacie się głupot... pisze szybko... nie zwracam na, to uwagi... nie potrzebuje nauczycieli a opinii dotyczących tego co napisałam...

Gość gość
Czy ty jestes normalna?? Mieszac rodzicow w sprawy twoje i narzeczonego?!? hahaha Po ile wy macie lat? Ja na miejscu faceta wykasowalabym twoj numer...

Gość Ginaaa87
A czy Ja proszę o ocenę moich błędów ortograficznych... dajcie spokój...

Gość gość
muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu mućka, choć się wydoić:-o JEMU kobieto, JEMU, a nie MUUUUUUUUUUUUUUUUUUU:-o

Gość jakto22
Napisz mu że z nikim nie zamierzasz sie spotykac i że go lubisz ale nie chcesz nachalności bd spokojniejszy to wszystko z zazdrości i tęsknoty

Gość gość
Można pisać szybko, ale tak, żeby zachować jakiś sens. U Ciebie mydło i powidło, niby wiadomo w czym rzecz, ale taki bajzel, że nie wiadomo, co z czego i do czego:-o Jak tak w życiu działasz, jak piszesz, to ja też "mu" się nie dziwię.

Gość Ginaaa87
Nie umiesz czytać?? To On zadzwonił do moich rodziców i wmieszał ich w nasze sprawy... Sama byłam tym zdenerwowana... Wkurzyłam się, bo chciałam by przyjechał do mnie osobiście porozmawiać... a pojechałam, bo wyciągli mnie przyjaciele na weekend... widzieli jak mi ciężko... miał tydzień by przyjechać... mógł w tygodniu jeszcze książę sobie dzień wybrał...

Gość Ginaaa87
Po prostu źle się czuje i nie mam dziś dnia na piękne referaty dla wymagających...

Gość Ginaaa87
On ma taką wysoką samoocenę,że On mi pewnie napisze ,że nawet nie myśli o powrocie... tak było w sobote tydzień temu był miły, pisał o powrocie, a w niedziele całkiem inny... Że On nie chce wracać,że Kogoś już ma... że jest Jemu lepiej...

Gość gość
daj se spokój człowieku i nie wyzywaj się na dziewczynie, że pisać nie umie..przyj****aś się do tego "mu" i muczysz jak krowa

Gość gość
To latwo mozesz postawic sie na jego miejscu - jego tez znajomi wyciagneli na piwo bo wiedzieli jak zle sie czul i dlatego nie mogl sie z toba zobaczyc. To dziala w obie strony! Nie znosze idiotek, ktore mysla, ze facet w nieskonczonosc bedzie za nimi biegal, a dodam, ze sama jestem kobieta! bedziesz musiala sobie poszukac nowego pantofla!

Gość Ginaaa87
A najlepsze jest, to że jak napisałam,żeby się nie mylił specjalnie z tymi SMS-ami, to wytłumaczył się tym,że wykasował mój numer od koleżanki nie zapisał i nie było to specjalnie, a dziś jakoś wiedział do Kogo pisze ;)

Gość Ginaaa87
Ale On mi ubliżył w SMS-ach tylko dlatego, bo napisałam co mnie boli i rani!!! Sprzeciwiłam się i pokazał jakim jest draniem!! Nadał mi wyzwał !!! a 2 dni wcześniej mówił,że kocha jaką jestem i jestem miłością Jego życia!!! Jak mozna po 3 miesiącach napisać bym poszła do fryzjera!!! albo bym schudła no jak!!! Ja bym tak nie potrafiła!!!

Gość gość
daj sobie z nim spokój ... i powiedz, że jemu do ideału to też dużo brakuje i niech się cieszy, że z nim jesteś bo nie jesteś pewna czy jakaś jeszcze znajdzie się taka głupia co będzie chciała z nim być...

Gość Ginaaa87
Ale Ja już z Nim nie jestem... zerwałam 2 tygodnie temu lecz On jakąś dziwną grę prowadzi... sam nie wie czego chce... Nikt mnie zmieniać nie będzie, z natury jestem blondynka i mam typowa urode blondynki i nie wyobrażam siebie w czarnym!!