Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ginaaa87

Wytłumaczycie mi o co Mu chodzi

Polecane posty

Gość gość
patologia. chlopak jak i autorka tematu

Gość gość
czytam i czytam i nie rozumie, jakie on widzi "misie" a ty głupia i niedojrzała jesteś

Gość gość
"widzi misie" czyli sam nie wie czego chce...

Gość gość
dwoje dzieciaków się bawi w związek, ile wy macie lat ? 17 ? nie zaszkodziłoby gdybyś trochę się dokształciła bo wstyd by kobieta nawet poprawnie wyrażać się nie potrafiła wyjdziesz za mąż, urodzisz dziecko i nawet w lekcjach dziecku nie pomożesz bo sama gramatyki nie znasz częściej czytaj książki to nauczysz się poprawnej polszczyzny zakładam, że Twoi rodzicom też brak wykształcenia bo inaczej nie robiłabyś błędów, wyciągnij z tego wnioski i wyrównaj braki zanim stworzysz następne pokolenie nieuków

Gość gość
ma swoje jakieś zachcianki...chwilowe

Gość gość
Mądra się znalazła...a gdybyś była na tyle inteligentna nie zwracałabys Komuś uwagi by podwyższyć swoją samoocenę... Matko czy Ja tu polonistów szukam? nie widzisz z czym zwracam się , z jakim problemem na forum??

Gość Ginaaa87
to moja powyższa wypowiedź...

Gość Ginaaa87
Wyobraź sobie,że Jestem wykształcona, czytam książki... i mam 25 lat i poważne stanowisko w pracy obejmuję... Jestem szanowana i doceniana, że się tu nie wysilam,bo nie mam na, to ochoty... To moja sprawa... I jakbyś miała kulturę ,to byś innym uwagi nie zwracała mądralo...

Gość gość
widzimisię piszemy razem stąd ta ironia

Gość gość
stanowisko ? chyba w sklepie wybacz ale bardzo razi mnie brak wykształcenia, bo w dzisiejszych czasach nawet na wioskach są biblioteki, w każdej chałupie tv i nie rozumiem jak rodowity Polak może nie umieć się poprawnie wysławiać niejeden obcokrajowiec w kilka lat pobytu nauczy się poprawnie naszego trudnego języka a rodowici Polacy go tak niemiłosiernie kaleczą i jeszcze szukają wymówek na swoje lenistwo umysłowe

Gość gość
no to tobie nie chce się wysilać to i nam też się nie chce. Nie zawracaj ludziom d**y jak myślisz, że masz z idiotami do czynienia

Gość gość
a ty gdzie pracujesz, że się tak wymądrzasz w Niemczech na zmywaku ??

Gość Ginaaa87
Żal mi Cie kobietko... chyba Ktos ma niskie poczucie własnej wartości ;)

Gość Ginaaa87
Nie wysilam w sensie piszę szybko i bez zwracania uwagi na pisownię... Źle się czuje... i uważam,że mądre osoby nie zwrócą na,to uwagi... Ponieważ nie szukam jak już wspominałam cennych wskazówek panienek ,które myslą ,że jak skończyły studia ,to cały wszechświat ma im do stóp się kłaniać... Żałosne...