Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cztero letni Daniel umierał w męczarniach

Polecane posty

Gość gość

"ja czytalam ostatnio artykul w angielskiej gazecie, to co robili temu dzieciaczkowi to szok. Nie opisali tego szczegolowo na wp. dziecko zanim zamrlo bylo zamkniete w storagu bez okien i klamek w ktorym byl materac, nasiakniety od moczu. Dziecko bylo tam przetrzmywane przez 33 godziny bez picia i wody. wczesniej ojczym nakarmil go sola...czesto to robil jak podbieral jedzenie...dziecko bylo odwodnione i blagalo o picie!!!Oprocz tego bardzo czesto wlewali lodowata wode do wanny i go podtapiali az stracil przytomnosc.Ojczym polamal mu reke....w wieku 4 lat wazyl 11 kilo!!! I jest jeszcze cos czego nie rozumiem dwa tygodnie pzred smiercia chlopca, jego babcia byla z wizyta!!czy nie widziala ze dziecko jest glodzone?bite, zastraszne?poniewierane?traktowane gorzej niz zwierze?Wszyscy widzieli..nikt nie zrobil nic....Kazdy z nich...nauczyciele, lekarze, opieka spoleczna, rodzina i znajomi maja krew na rekach!!!!!A jeszcze zeznania kolegi z pracy ojczyma mnie rozwalily..jak powiedzial..ze nie czuje juz satysfakcji bicia Daniela, bo juz nie placzego jak go leje, tylko Daniel zamyka sie w sobie jak dziecko autystyczne!!!czyli koledzy z pracy, jego pobratyncy...wiedzieli ze katuje dziecko!!!Jestem w szoku i nie moge dojsc do siebie' misia wp -kara śmierci dla rodziców

Gość gość
powinni tym "rodzicom" zrobić to samo, oko za oko. Jak matka może tak znęcać się nad synem, to jest niepojęte, potwory, a nie ludzie;/

Gość gosc72
Bardzo smutna historia...a takich jest wiele..Zawsze zadaje sobie to samo pytanie: Dalczego w ludziach jest tak duzo nienawisci?

Gość gość
Mariusz Krezolek child abuser and killer in England-strona na Fb

Gość gość
Chciałem napisać o nich "te zwierzęta" ale to nie pasuje, zwierzęta nie są aż tak okrutne, owszem czasami zjadają czy zabijają swoje potomstwo ale napewno się nie znęcają. Mam nadzieje że do końca swoich dni tych dwoje doświadczy takiego samego piekła jakie zgotowali temu chłopcu.

Gość gość
A pamietacie glosna sprawe 4letniego Michalka utopionego w lodowatej Wisle....wlozony zywcem do plastikowego wora i wyrzucony jak smiec...Koszmar..?

Gość gość
A pamiętacie Oskarka? Też 4-letni chłopczyk z Piotrkowa Trybunalskiego, czy spod Piotrkowa. Bity, głodzony, połamany, gasili na nim papierosy, przypalali żelazkiem... Jakim potworem trzeba być żeby tak katować małe bezbronne dziecko. Jestem za karą śmierci dla takich rodziców.

Gość gość
kiedys ojciec który zabił takiego ślicznego bystrego chłopczyka w polsce, blondynek z ładnymi oczami , to ten chyba spod piotrkowa powiedział tak ; bo on ciągle wołał jedzenia, ciągle coś chciał, masakr :O gdyby ode mnie dziecko coś chciało to ja zaraz bym obiadek robiła, ziemniaczki, miesko, warzywka, pączka, bułeczkę, jak można się wściekać że dziecko coś chce ? dziecko w ten sposób sie rozwija :(

Gość gość
Ja tez, dla takich ludzi nie ma miejsca w 'naszym spoleczenstwie'. Najtragiczniejsze jest to,ze wyroki sa smiecznie niskie: 15-25 lat pozbawienia wolnosci...

Gość gość
zawsze wstyd narobia polskie zapijaczone mendy

Gość gość
Kobieta jest z łodzi

Gość gość
Podobno drugie dziecko tej kobiety jest juz w innej rodzinie zastęp. podano w tvn24

Gość gosc72
Jak tak dalej pojdzie, to nie choroby, glod i nedza nas zniszcza tylko sami sie wyeliminujemy..:(bo do dokad to wszystko zmierza?

Gość gość
Magdalena łuczak, z łodzi 27, and stepfather Mariusz Krezolek,

Gość Teodozjusz Mosiołkowiec
polactwo jak tak będzie hasać w Anglii , najpierw morderstwo młodej zakochanej w polaczku Dziewczyny , w którym udział brała zgodnie zgraja polactwa a teraz ten chłopczyk to Anglicy mając już dosyć przybłed urządzą polactwu pogromy.

Gość gość
na tvn 24 pokazuja od rana mam przed oczami tego usmiechnietego chlopczyka i lzy leca zgasilam teraz telewizor ,,to nie byly zapijaczone mordy zaden pijak tego by nie zrobil,,to sa zwyrodnialcy ktos kiedys powiedzial ze najgorszym ze zwierzat jest czlowiek podpisuje sie pod tym ,pytam dlaczego moj mozg tego nie pojmnie..mialam zalozyc temat odnosnie wzajemnego opluwana sie tutaj i wyzywania o nieistotne rzeczy p*****ly swiatopoglad wyznania itp itd jak na siwcie dzieja sie tragedie ,dlatego postanowilam ze glupie tematy bede ignorowac,, od dzisiaj postanowilam ze bede modlic sie za tego KOCHANEGO DANIELKA

Gość Treborek
Aż sobie zwaliłem pod ten artykuł

Gość gość
gdyby to zalezalo ode mnie robilabym takie same rzeczy tym s*********m dopoki by nie zdechli ku przestrodze innych tak powinno byc na calym swiecie oko za oko zab za zab

Gość gość
spadaj nastepny zwyrodnialcu palec bozy cie dosiegnie

Gość Treborek
Serio stanął mi ciulik jak o tym czytałem

Gość gość
pyt dlaczego matka tego chłopca była z tym ojczymem potwierm pozwoliła tak katowac dziecko nie wierze ze nic nie umkneło jej uwadze ona chyba tez tego dziecka nie kochała a tyle par czeka na adopcje

Gość wkurzona grubaska
ja też nie moge sie pogodzic z ta historią,jestem zdania ze winne jest całe otoczenie,nie tylko s*******ni którzy sie nad tym dzieckiem pastwili...ile tragedii możnaby uniknąć gdyby ludzie z sąsiedztwa czy znajomi,dalsza rodzina reagowali odpowiednio wczesnie...mam nadzieje ze zycie wieczne istnieje i ze jakaś sprawiedliowsc jest po tamtej stronie

Gość gosc72
fajnie by bylo, ale co sie malutki wycierpial to jego:(

Gość gość
wiem ze to glupie ale nasunelo mi sie przypuszczenie ze takich zwyrodnialcow moze opetac zly duch diabel normalny czlowiek tego by nie zrobil

Gość gość
potrafie zrozumiec ofiare ktora zabija swojego oprawce ale tego nie

Gość syndrom dziecka niekochanego
ja też się zatrzymałam w swoich rozmyslaniach na męczarniach, które musiał przezyć i nie potrafie sie otrząsnać z tego:( tymi ludzmi musiało kierować coś podobnego do tego co kierowało zbrodniarzami wołynskimi czy hitlerowcami,nie wiem jak zdrowy człowiek moze sie pastwic przez dłuzszy czas nad bezbronnym dzieckiem,jak Mu moze nie byc żal dzieciaczka które prosi o jedzenie czy picie,to juz predzej zrozumiałabym tych którzy zabijają dzieci pod wpływem jakiegos impulsu czy w szale,wskutek jakiegos zdarzenia,emocji

Gość gość
łzy sie same cisną takie maleństwo kara smierci to za mało jak na taka zbrodnie

Gość gość
To nie ludzie, to zwyrodnialcy. Mam nadzieje, ze w wiezieniu zajma sie nimi odpowiednio, bo w koncu takich, ktorzy krzywdza dzieci wspolwiezniowie traktuja wyjatkowo brutalnie.