Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oglądacie pogodę na TTV Omena

Polecane posty

Gość gość

Ilekroć pojawia się ta czarnoskóra pani zastanawiam się: kto jej da te robotę. Abstrahując od ( ostatnio) gigantycznego afro: - sama nie wie co ma ze sobą zrobić, krzyżuje ręce, rozplata, opiera się o stoli jak żul na molo, wywija paluchami w sandałach. - mówi niedbale, cicho, niewyraźnie od niechcenia jakby była po wódce albo po nieprzespanym tygodniu i referowała cykl życiowy pralki. Ciągle się myli, przekręca słowa bo nie jest skupiona i chyba nie do końca obecna. - o budowie zdań nie wspomnę. Widziałam jej zaledwie 2 występy i miałam ochotę wyłączyć tv.

Gość gość
zazdrość to złe óczócie jest :P

Gość thhrthtrh
Ciekawe jak ty bys sie zachowywala stajac codziennie przed kamerami. Raz ma sie lepszy dzien raz gorszy. Pewnie zaplatałby ci sie jęzor i powiedzialabys jedno nieskładne zdanie, z przygarbiona posturą i głupim usmiechem na twarzy. Nie krytykuj! zajmij sie swoimzyciem ona ma przekazywać prognoże pogody a nie tańczyc z przyklaskiem by ci imponować

Gość gość
A czego mam jej zazdrościć? Ja np lubię Paulinę Sykut - czym ona się różni prócz tego, że potrafi składnie i profesjonalnie mówić i się zachować? No czym ona się różni że jej nie zazdroszczę a tej od afro zazdroszczę? Ona ma stać a nie miotać się po studio WYRAŹNIE i składnie przedstawić prognozę pogody - strasznie ciężka praca, inni mogą ona nie. To może niech sobie inną pracę znajdzie co? Obowiązują pewne zasady w każdej pracy. Idiotyczne wytłumaczenie.

Gość gość
a ja ci zazdroszcze takich problemów i dylematów życiowych :) idiotyczne jest twoje gadanie. Napisz do TVN swoje żale a nie na kafe frustratko.

Gość gość
Faktycznie nie nadaje się. Są lepsi. Tak samo drażni mnie Sienkiewicz z tym uśmiechem ale ona chociaż mówi wyraźnie. Po prostu przykłada się i uczy się na pamięć tekstu przez co nie zauważyłam żeby pauzowała. Pani omena M chyba nie do końca niestety. Życia zero. A przecież to jej praca. Musi wyraźnie mówić i rzetelnie przekazywać treść. Ode mnie też w biurze wymaga się pewnych zachowań i umiejętności. Reszta " pogodynków" jak najbardziej mi odpowiada. Każdy ma jakiś swój styl ale nie razi tak bardzo, treść rozumiem więc jest ok. Tak samo zmieniając temat Piotr Kraśko jest nieporozumieniem. Ja rozumiem, że ma sławną mamę, że jest dobrym dziennikarzem, profesjonalistą ale nie każdy nadaje się do prowadzenia wiadomości. No niestety dykcji nie ma, akcent jakiś dziwaczny i ciężko zrozumieć co mówi. Oczy aż bolą.

Gość gość
może jest w ciąży ? i stąd to rozkojarzenie ? kiedyś jej nie lubiłam ale potem przyzwyczaiłam się do niej zaczynała w programie erotycznym "Różowa Landrynka", od tego czasu się mocno wyrobiła, ma świetne wyczucie stylu i niestety trzeba przyznać że zawsze super wygląda, ubrana, wymalowana, zrobiona, seksowna, z klasą mało jest takich kobiet pewnych swojej kobiecości

Gość gość
Ale kto ci powiedział że to jest mój problem życiowy? Ja ze swoich problemów życiowych się nie spowiadam na kafe. Wyrażam jedynie swoje zdanie na temat tego co widzę. Ale tu musisz zacząć zmyślać nie? Wmawiać? To jest właśnie idiotyczne gadanie. W sumie wskaż mi program telewizyjny i osobę publiczną której praca nie podlega ocenie? Korzystam z tego przywileju/prawa i moje problemy życiowe nie mają z tym nic wspólnego - co to w ogolę za idiotyczne wycieczki osobiste? Coś w stylu: - nie podoba mi się ten obraz - Nie masz innych problemów. A nie podoba ci się bo ty tak nie umiesz a twoja matka żydy miele. Super logika, powala normalnie.

Gość gość
Tu się zgadzam. Jest dobrze ubrana. Jedyne co mi się nie podoba to kiedy robi sobie gigantyczne afro. Poza tym ubiór ok. Nie widziałam jej nigdy w TVN wiec tam może profesjonalniej się prezentuje ale na TTV to jest porażka - już wolę same mapki.

Gość gość
Powinna popracować nad emisją głosu, bo jej nie słychać