Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscinna mamuska

Tragedia Zostalam na lodzie

Polecane posty

Gość goscinna mamuska

mam 28 lat z moim mezem jestem ogolnie 10 lat, a po slubie 4 lata. 2 lata staralismy sie o dziecko i w koncu sie udalo. Chcialam mu o tym wczoraj powiedziec, ze zostanie ojcem, ale przed tym wszystko sie rozwalilo. Wyjawil mi wczoraj , ze jestem beznadziejna i bez uzyteczna! Nie potrafie nawet w ciaze zajsc i spelnic jego marzenia , Dlatego postanawia odejsc do kobieta ktora jest wstanie mu to dac!.... Chce zaznaczyc sie pracuje, sprzatam , gotuje, zawsze dbam o siebie i w koncu zaszlam w ciaze!... Zapytalam sie jego skad wie ze ta kobieta mu da dziecko ? Stwierdzil ze jest w ciazy z jego dzieckiem juz 2 tygodnie. Jestem zalamana. Taka wielka milosc byla, tak duzo mowil o uczuciach, zebym sie nie martwila bo napewno nam sie uda. Dbal o mnie a tu z dnia na dzien taka reakcja i co sie okazalo od miesiaca mnie zdradza z p***a z pracy ! niestety w padni.

Gość goscinna mamuska
Jestem zalamana...

Gość Lajk0nick
A późny miesiąc tej ciąży? Ja (przynajmniej ja bym tak zrobił) o ile jestem przeciwnikiem mordowania dzieci (czyli skrobanek płodu z wykształconymi organami co propagują faszystowskie kurrwy zwane feministkami) to w przypadku wczesnej ciąży bym rozważył tzw. tabletki wczesnoporonne, no chyba, że jesteś gotowa wychowywać samotnie dziecko, które będzie dorastało bez ojca. A co do męża? Jest zdrajcą a zdrada w każdym wypadku to jeden z najgorszych zeszmaceń jakich może dopuścić się człowiek, proponuję odkrztusić i naharać mu w mordę

Gość lodowisko Bogdanka
kup sobie lyzwy :)

Gość goscinna mamuska
Ale ja bron Boze nie usune tego dziecka. Mieszkanie jest przepisane tylko na mnie bo dostalam w spadku po dziadkach, prace mam dosc dobrze platna, wiec dam rade , pozniej moja mama sie zajmie jak bede pracowac, bo nie pracuje. Rade sobie z dzieckiem dam. Najgorsze jest jego zachowanie, strasznie sie rozczarowalam ! tak dlugo czekalismy az zajde w ciaze, to powinien byc okres radosci i milosci a nie bolu i placzu :/

Gość thhrthtrh
ściema

Gość goscinna mamuska
Uwierz mi , ze chcialabym aby to byl tylko zart, lub sciema ale niestety nie jest !

Gość goscinna mamuska
[zgłoś do usunięcia] Lajk0nick- chcialabym tak zrobil , ale moja kultura osobista mi na to nie pozwala, nie bede sie znizac do jego poziomu. Mam taki plan aby powiedziec mu o ciazy i kazac sie mu spakowac.

Gość goscinna mamuska
Zapomnialam, ze wakacje sa i dzieci sie nudza- puki co nie da sie z nikim pogadac

Gość oglądam relacje z Anglii
przestań rozczulać się cham nie dorósł by być ojcem i ciesz się,ze nie planujesz z nim zycia wychowasz dziecko,będziesz miała aniołka i ciesz się byc moze spotkasz kogoś wartościowego

Gość gość
trafiłaś na tak upragnionego przez stare panny kafeterianki samca ALPHA, któremu chodzi tylko o zapładnianie. siedz dłużej na tym forum, a skończysz tak jak one

Gość gość
Powiedz mu o ciaży jak się będzie pakował pożegnaj go i powiedz mu a ja właśnie jestem w ciąży!Następnie złóż pozew o rozwód z jego winy!

Gość Lajk0nick
Ale o jakim zniżaniu się mówisz? :D Plucie na gówno to żadne poniżenie, proponuję spakować jego walizki ze skutkiem natychmiastowym i zasugerować mu żeby wypierrdalał informując go jednocześnie o ciąży :) Wiesz co do dziecka zrobisz jak uważasz bo to twoje dziecko i nikt nie ma prawa ci się wpierrdalać ale czy dziecko bez ojca będzie szczęśliwe...

o korwa . nie mam nic do powiedzenia jest mi niezmiernie przykro autorko...dobra sytuacja wyglada nastepujaco albo mowisz mu o dziecku i on wraca do ciebie pod warunkiem ze ty go chcesz albo wlasnie albo niby to takie proste :< . wspolczuje ci zycie w takich momentach jest okrutne p******e wrecz nie do zrozumienia . f**k!

Gość gość
Wiesz co, to się po prostu w głowie nie mieści! To jest jakiś koszmar! Najchętniej bym Cię teraz przytuliła i marzę o tym, żeby kiedyś widział Ciebie i dziecko z jakimś normalnym facetem, a tamta go zdradziła i zostawiła po jakimś czasie tak jak teraz on Ciebie.

Gość gość
co za facet, d*pek i tyle zdradził ciebie, ma poczucie winy i teraz proboje zorbic z ciebie kozla ofiarnego. Nie daj sie

przestań sie denerwować bo zaraz poronisz i będzie następny kłopot . wyjdź do kogos opowiedz mu to mamie czy komuś . cios k***a niesamowity .....rozj eba las mnie totalnie. ale może los szykuje dla ciebie kogoś nowego wartościowszego może za jakiś czas przeżyjesz z kimś coś jeszcze głębszego jak z tym twoim eks zdrajca ... myślę ze to mogło być dla ciebie wybawienie ta jego zdrada ....

Gość gość
no nie! inna jest z nim w ciąży? szumowina cię zdradziła!!! nie daruj kurwiarzowi,pogoń na 100 wiatrów

Gość goscinna mamuska
Dziekuje za cieple slowa. Jak najbardziej powiadomie go o ciazy ale nie mam zamiaru z nim byc. Zdradzil mnie a malo tego ma dziecko z inna kobieta. Moze i moje dziecko bedzie wychowywac sie bez ojca, ale to nie oznacza ze nie wyrosnie na ludzi. Chodzi o to ze jest mi bardzo przykro i jestem rozczarowana. Dzisiaj po pracy spakuje jego aby nie bylo zadnych wymowek. Powiem o dziecku pokaze test ciazowy a jak bedzie chcial to jeszcze zalatwie papiery od lekarza jako potwoerdzenie. Bardzo go kochalam , mozna nawet powiedziec ze dalej kocham. Jak by nie bylo bylismy 10 lat razem. Teraz musze tylko powiadomic o wszystkim rodzicow i siostry.

Gość gość
a czego można się spodziewać po facetach ? wiesz na czym stoisz więc nie lamentuj zamiast myśleć o bzdurach przeanalizuj sytuację, idź do prawnika i zabezpiecz się finansowo rozkminianie uczuć nic nie da bo z uczuć się nie wyżyje kto ma miękkie serce musi mieć twardą d**ę zacznij myśleć racjonalnie i pragmatycznie, skup się nad tematem rozwodu i podziału majątku

Gość gość
hahahahahahahahah jak cyrk z małpami :D

Gość goscinna mamuska
Dzwonilam dzisiaj do prawnika i jestem umowiona na nastepna srode. im szybciej zaczne dzialac tym lepiej.

Gość gość
taaa, obleć całą rodzinę i paplaj bez sensu tracąc czas temat PROWO ?

Gość goscinna mamuska
Oj zebys wiedziala ze cyrk.

Gość goscinna mamuska
dobra, idę kredens trzymać, bo zaraz będzie jechał pospieszny do Sosnowca. Jak przejedzie to wrócę i bede kontynuować swoje denne prowo

Gość goscinna mamuska
Nie mam zamiaru rozgadac calej rodzinie. Ale chyba dobrze by bylo aby moja najblizsza rodzina wiedziala ze jestem w ciazy :) ... jednak z kims mam zamiar cieszyc sie moim malenstwem. Nie mam teraz czasu ani sily zeby plakac i sie uzalac. Puki co czuje zlosc i niesmak do tego czlowieka.

Gość gość
hahahah jest w drugim tyg ciazy i juz o tym wie??????? jest to niemozliwe!!!!! historia prawie sie udala hahahaha

Gość goscinna mamuska
Ale po co sie podszywasz ?

Gość goscinna mamuska
Nie ja .. ja jestem juz ponad miesiac - ona niby robila test z krwi.

Gość gość
Rozmawiałaś z mężem?