Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Getin Bank karta paliwowa

Polecane posty

Gość gość

Co sądzicie o promocji dla kierowców ? Mi wydaje się całkiem ciekawa, w porównaniu do innych banków.

Gość pytajnik6666
ściema wielka, w rzeczywistości wydasz więcej niż byś normalnie tankował(dodatkowe opłaty za konto)

Gość Maximus8
A korzysta ktoś z was z tego konta ? Bo ja korzystam i mam zupełnie inne zdanie . Jako osoba do 26 roku życia muszę wydać 150 zł aby konto było za darmo - tankowanie spokojnie pokrywa te koszty. Bardzo dużo jeżdżę samochodem wiec z pewnością nie tankuje specjalnie więcej niż bez karty. A co najważniejsze to miesiąc zwracają mi do 60 zł...

Gość gość
Ja tez nie narzekam na to konto, zwłaszcza kiedy przychodzi zwrot za paliwo.

Ja niedawno jeszcze korzystałem z karty paliwowej wystawionej przez Raiffeisen Leasing, bardzo dobre oferty dawali

Gość Rafrox

Nie słyszałem o tej, ale E100 ma chyba najlepszą ofertę, w końcu 8000 stacji w UE robi wrażenie 😉

Gość gorem
Dnia 2.05.2019 o 14:04, Gość Rafrox napisał:

Nie słyszałem o tej, ale E100 ma chyba najlepszą ofertę, w końcu 8000 stacji w UE robi wrażenie 😉

Właśnie w mojej flocie zamierzamy wkręcić się bardziej w temat e100. Słyszałem, że można oszczędzić nawet -0,20euro na litrze co jest bardzo dobrą ceną.

Gość Asfaltos
Dnia 8.05.2019 o 20:14, Gość gorem napisał:

Właśnie w mojej flocie zamierzamy wkręcić się bardziej w temat e100. Słyszałem, że można oszczędzić nawet -0,20euro na litrze co jest bardzo dobrą ceną.

Potwierdzam, na większe dystanse to na pewno się może przydać a w skali roku to już na pewno będzie widać ile się zaoszczędzi dzięki e100

Gość Mirius

Dobrze wypada teraz to e100? Słyszałem, że mają dobre opcje. Płatność jedną metodą, zwrot za trasy, sporo punktów tankowań po Europie... prowadzę małą flotę i mocno rozważam taką opcję

Gość Lirrr
14 godzin temu, Gość Mirius napisał:

Dobrze wypada teraz to e100? Słyszałem, że mają dobre opcje. Płatność jedną metodą, zwrot za trasy, sporo punktów tankowań po Europie... prowadzę małą flotę i mocno rozważam taką opcję

Ostatnio planuję zmienić swoją kartę paliwową i mocno badam temat... W E100 obiecuja niezłe stawki na paliwo, dużo stacji, można nią płacić za myjnie i parking... wygląda to super. + jeszcze opłaty za autostrady w Polsce i łacznie wydatków ze wschodem i zachodem

Gość PanPaweł
Dnia 20.05.2019 o 14:41, Gość Lirrr napisał:

Ostatnio planuję zmienić swoją kartę paliwową i mocno badam temat... W E100 obiecuja niezłe stawki na paliwo, dużo stacji, można nią płacić za myjnie i parking... wygląda to super. + jeszcze opłaty za autostrady w Polsce i łacznie wydatków ze wschodem i zachodem

Moim zdaniem to byłaby zmiana tylko na lepsze. Oferują bardzo dużo a dodatkowo możesz założyć taką kartę będąc w jednoosobowej flocie co jest mega rzadkością

Gość ErnestHerberto

Nie testowałem getin banka, ale wiem że e100 się opłaca bo kiedyś miałem od innych firm, ale e100 daje jedynie według mnie dobrą ofertę

Gość Youma

Ja tam wolę zaufać firmom, które się na tym znają i po to powstały a nie jakiemuś bankowi... Właśnie przerzuciłem się na kartę e100 i jestem bardzo zadowolony. Bardzo sprawnie i łatwo dysponować flotą z takim wsparciem

Gość Poziomka672
Dnia 29.05.2019 o 01:17, Gość Youma napisał:

Ja tam wolę zaufać firmom, które się na tym znają i po to powstały a nie jakiemuś bankowi... Właśnie przerzuciłem się na kartę e100 i jestem bardzo zadowolony. Bardzo sprawnie i łatwo dysponować flotą z takim wsparciem

Ciężko się nie zgodzić, firmy potrzebują takich kart by w końcu uczciwie zarabiać! - nie bójmy się tych słów!

Gość Olkens

Fakt, paliwo coraz droższe, podatki coraz większe a człowiek przedsiębiorczy jest karany za ciężką pracę i umiejętności... Oszczędzam kilka tysięcy euro miesięcznie dzięki karcie e100 – bez tego bym nie mógł rozwijać firmy, a niedług planuję też zakup kilku actrosów do floty.

Gość Grzeg\

Przyłączam się do pozytywnych opinii nt. E100. Jest to świetne rozwiązanie dla małych przedsiębiorców i ułatwienie dla księgowych 😉 

Gość shao

Myślę, że przy obecnym wyborze karta od getin bank wypada mocno przeciętnie. Teraz w zestawieniach dobrze rokuje e100 tak jak większość poleca. Najwięcej się oszczędza na paliwie a w sumie przy tym mamy drogi płatne w cenie i serwisy

Gość Rotwajler
Dnia 11.06.2019 o 18:20, Gość shao napisał:

Myślę, że przy obecnym wyborze karta od getin bank wypada mocno przeciętnie. Teraz w zestawieniach dobrze rokuje e100 tak jak większość poleca. Najwięcej się oszczędza na paliwie a w sumie przy tym mamy drogi płatne w cenie i serwisy

ceny na stacjach z kartą są opłacalne, po przeliczeniach na dłuższą metę od razu widać że się opłaca.