Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jundori

Waga stoi

Polecane posty

Gość Jundori

Hej , ostatni zapisałem się dodo dietetyka , i zacząłem kurację 10 lipca. Mam 187cm wzrostu. U pani dietetyk ważyłem 120,4 kg , i dnia dzisiejszego jest to 114kg , tylko nie pokoi mnie jedno , że waga stoi w miejscu ten tydzień , zapisywałem sobie co tydzień w zeszycie , ile chudnę. Czy to normalne , że waga stoi w miejscu jak sięschudnie 5-6kg? Oczywiście jest dieta i ruch , bieganie , basen. 10 lipca - 120,4 kg 20 lipca - 116,9 kg 27 lipca - 114,7kg 2 sierpnia - 114,3 - 114,5 kg Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi , dodam jeszcze , że nic nie zmieniałem w swojej diecie , bo mam specjalną dla siebie.

Gość gość
tak, to normalne zastój spadku wagi to najcięższy moment, bo to zniechęca i wiele osób wtedy rezygnuje albo próbuje coś mieszać w diecie pilnuj diety, ćwicz i waga na pewno ruszy znowu

Gość Olcia Dubicka
Dobrego dietetyka to ze świecą szukać takiego któremu zależy na Tobie a nie na kasie. To że dietetyk ułożył Ci dietę nie znaczy że ona będzie super. Jeśli waga stanęła w miejscu to znaczy że coś tu jest nie tak i powinnaś pomyśleć co tu zmienić. Nie wiem jaką masz dietę ale napiszę Ci co mi pomogło. Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że tabletki zostały przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co stawia ich w złym świetle.