Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konfliktztesciowa

konflikt z tesciowa kto powinien przeprosic czy poprostu przeczekac

Polecane posty

Gość konfliktztesciowa

mieszkamy tymczasowo u tesciow (dom w bydowie). sami tego chcieli. chcieli zeby sie dokladac do oplat 500zl miesiecznie, im latwiej utrzymac dom a my mamy taniej niz w wynajmowanym. zgodzilismy sie bo mialo byc bez wtracania itp. wczoraj tesciowa poklocila sie z synem - czyli moim mezem bo nie lubi jego kolegi (tak jakby syn a moj maz mial 5 lat) gdy wyszedl z domu zeby ochlonac strasznie go zwyzywala, zaczela wyrzygiwac rozne nawet bardzo blache rzeczy, bardzo glosno krzyczac, tak zebym slyszala na gorze u "nas". miedzy innymi powiedziala ze skoro tak (go lubi) to zebysmy spieprzali do niego do blokow i jeszcze raz to tesc powtorzyl po chwili.wyrzygali ze daje mieszkanie. tescta klotnia o kolege trwa juz okolo tygodnia i jest meczaca, szczegolnie dla mnie bo jestem w ciazy. rozczeslam sie, bo nigdy na zlosc nikt tesciom nie robil. zawsze sie staralam wszystko ugodowo. rzeczy ktore mowila na mojego meza byly straszne. powiedzialam mezowi potem ze tak bylo mowione i ze moze jest problem i trzeba sie wyprowadzic, przeciez nikt nir bedzie siedzial u nikogo jak go ktos nie chce, tymbardziej ja sie czuje glupio bo nie jestem ich corka i w dodatku nie jestem u siebie. maz potem powiedzial o tym a ona sie wyparla ze niczego takiego nie mowila i ze zmyslam. teraz tesciowa sie do mnie nie odzywa. ja do niej tez. nie sklamalam, bylo tak powiedziane i dobrze o tym wie. mialam chyba prawo powiedziex mezowi ze jego rodzice kazali nam "wypieprzac" i tak mu oszczedzilan wyzwisk, ktore naprawde bylu straszne i nigdy nie slyszalam, zeby tesciowa sie tak zachowywala. tym bardziej uznalam ze to powazna sprawa i nie zartuja z tym "wypieprzaniem"

Gość konfilktztesciowa
co myslicie?