Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chrumchrum

Czy to takie dziwne że mam normalny dzwonek w telefonie na połączenia

Polecane posty

Gość chrumchrum

? Pytam się, bo kiedyś stałam na przystanku i ktoś do mnie zadzwonił i miałam ustawiony normalny, klasyczny dzwonek takie dryyn dryyyyn :D Jakieś dwie wieśniary to skomentowały "Phii jaki dzownek hahaha" :O 2 lub 3 lata młodsze ode mnie. Rózowe bluzeczki, czarne "skóry" "D, czarne włosy z 2 cm blond odrostem. Chyba tylko takie muszą mieć największy hit w komórce ustawiony na połączenia przychodzące :D

Gość gość
tez mam normalny dzwonek, a jak słysze za plecami disco polo albo to co aktualnie w radiu leci, to nawet bez odwracania sie wiem ze stoi tam raczej osoba nie grzeszaca inteligencja...

Gość MAgd66645646
też mam dryn dryn a u mnie w pracy u osoby z biurka obok ciągle dzwoni Chylińska: chce byś mnie miaaauuu, chce byś mnie miauuu od innej dobiega: ona tańczy dla mnie :) to ja już wolę mój zwykły

Gość gość
Nie dziwne, dosc oryginalne po prostu. Ja mysle,ze nizszy iloraz inteligencji wykazuje osoba,kltora ocenia po dzwonkach:)

Gość gość
Moja szefowa ma dzwonek na czekanie chylińską właśnie i ten durny tekst chce byś mnie miał itp. :/ zenujace

Gość gość
ja lubie takie normalne dzwonki, albo ten dzwonek w pierwszych nokiach lubilam bardzo , grande valse czy jakos tak, szukalam go wszedzie ale do sciagniecia sa wlasnie tylko takie wiesniackie melodyjki :/

Gość gość
Ja musze miec przynajmniej 20 roznych,najlepiej wlasnie dosc charakterystycznych, bo czesci osob przypisuje osobne dzwonki. Lubie wiedziec kto dzwoni,nim dotre do komorki.

Gość gość
Też teraz taki mam. Ale wcześniej miałam ustawiony kawałek Florence, zależy od humoru, lubię zmieniać co jakiś czas.