Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chorowitek

Internista

Polecane posty

Gość Chorowitek

Dziewczyny, czy któraś z Was była może u pani dr Haliny Karpińskiej? Przyjmuje w Gdyni. Chyba się do niej wybiorę, ale jestem ciekawa czy polecacie?

Gość karmba
witam, ja osobiście polecam p. Karpińską. Wszystko wyjaśnia nie trzeba z niej wyciągać informacji jak to czasami bywa z innymi lekarzami

Gość sara maxi
bardzo przyjazna, uprzejma, cud kobitka;) nie ma co sie zastanawiac lepszej sie nie znajdzie. Zawsze trafne diagnozy, dokładne i wnikliwe badania oraz wspaniały stosunek do pacjenta którego traktuje jak człowieka ja nie "przypadek"

Gość migotka_Gd
Ja u niej ostatnio byłam, w Gdyni. Przyjmuje w Starmedice (ul. 10 lutego 21, można wygooglowac). Jedna z wąskiego grona moich ulubionych lekarzy. Tak jak dziewczyny napisały ma świetne podejscie do pacjenta, który sie u niej zjawia. Oprocz tego ogromną wiedzę, co liczy sie chyba najbardziej. Ja osobiście polecam.

Gość tyrankadomowa
najlepszy lekarz na jakiego trafilam w swoim życiu, jako specjalista i jako człowiek. Bardzo miła kobieta, z wizyty wychodze poinformowana oraz spokojna o przebieg leczenia. Polce każdemu

Gość Chorowitek
Dzięki dziewczyny za info! Spróbuję ją znaleźć i zapiszę się jednak.

Gość brushpink
Serdecznie polecam panią doktor! Poświęciła mi bardzo dużo czasu ok 40minut , kompetentna, miła, dzięki przepisanym lekarstwom i zalecaniom błyskawicznie wróciłam do zdrowia. Pani doktor reprezentuje rzadkie obecnie podejście do pacjenta oraz swojej profesji.

Gość AppleNewton
to jak znajdziesz gdzie przyjmuje obecnie pani doktor daj znać, bo sama chętnie skorzystam z jej wiedzy jeśli nie będzie to strasznie daleko ode mnie

Gość eggg
to ja moge wam powiedziec ze pania tą znajdziecie w przychodni starmedica, ul.ul. 10 lutego 21. jezeli chcecie sie umowic na wizyte to na stronce http://starmedica.pl/gdynia/internista/ macie nawet dostepne terminy

Gość AppleNewton
woooow jaki bajer z tym umawianiem sie przez neta;D fajne:) dzieki za info gdzie można teraz pania doktor znaleźć ,

Gość Chorowitek
juz jestem zapisana;D faktycznie mozliwosc online jest bardzo wygodna, sama widze kiedy sa wolne terminy a nie co mi pani przy rejestracji rzuci. Na wstepie juz plus;)

Gość Migotka_xyz
Moja siostra w Gdyni chodzi do H.Karpińskiej. Ponoć super lekarz i człowiek. Znam co prawda tylko z opowieści, bo jestem z zupełnie innego miasta, ale siostra się zachwyca, więc pewnie jest godna polecenia.

Gość truelove
nie tylko tutaj dziewczyny sie zachwycają, ale też na innych stonach o lekarzach sa pozytywne komanty wiec raczej mozna wierzyć a zdolności pani doktor;)

Gość Zwei_Drei
Mogę polecić we Wrocławiu :)

Gość appleNewton
wrocek piekne maisto ale jezdzic do niego specjalnie tylko do internisty to chyba nikt sie nie skusi;)

Gość great_me
Bardzo fajna pani doktor. Ludzka i dobrze zna się na rzeczy. Śmiało do niej idź.

Gość Santaa
Dr Karpińska jest dobrym specjalistą, a nawet bardzo dobrym i przy tym super kobietą :). Pozdrawiamy Panią doktor :)

Gość UMBRELLAelaela
i jak tam zaliczona wizyta u wspaniałej pani doktor?

Gość truelove
dopiero sie umówiłam bo teraz wyjeżdżam poza maisto na kilka dni. WIzyte mam na 28 wiec jeszcze troche czasu ale mysle ze bedzie wszystko oks;)

Gość AppleNewton
ja sie zapisałam do Starmedica tam gdzie przyjmuje, kiedys kiedys bylam u tej pani doktro to byłam zadowolona zobacze jak to bedzie teraz w nowej przychodni, jak na razie moge napsiać że rejestracja przebiegła bezproblemowo i że to ja mogłam sobie wybrac kiedy mi pasuje a nie że mi coś narzucono bym sie dostosowała

Gość Sabrrina
Ciekawe jak z tą rejestracją online. Bo to różnie bywa, wybierzesz sobie termin a tu ktoś Cię poinformuje że nidyrydy jednak i masz do wyboru, albo to co oni podadzą albo wybieraj inny dzień.

Gość Griffis
Bez przesady, skoro już udostępniają taką usługę to chyba po to żeby ułatwić a nie utrudnić pacjentom rejestrację. I to na pewno jest alternatywa dla rejestracji w przychodniach rodzinnych.

Gość AppleNewton
też mi się nie wydaje żeby to było by ludziom zrobić na złość, tym bardziej ze korzystałam już kiedyś z takiej platformy i wszytko było gi

Gość RegioInter
Jeśli jest tak jak myślę, to ta platforma jest zintegrowana z ich systemem i nie ma mowy o pomyłce. Albo lekarz ma termin wolny, albo nie. Ja się tak zapisuję i nigdy nie było problemu.

Gość Siara_
Dr Karpińska jest bardzo dobra. Ma świetne recenzje na necie, wystarczy poczytać i na pewno już nie będziesz miała więcej wątpliwości.

Gość truelove
wiec zapomniało mi sie tu napisac od razu ale sie naprawe, wiec byłam i musze przyznac ze opinie o pani dr nie są przesadzone bardzo miła kobieta i lekarz taki widac ze zaangazowany w swoja prace, a nie jak pani z okienka na poczcie,

Gość truelove
a co do tej platformy i umawiania przez neta, to spokojnie starmedica widac ma to dobrze ogarniete bo ani za mna nie było jakiegos problemu ani jak tam byłam nie słyszałam by ktoś miał jakiś problem z wizytą, wiec nie bac sie wszystkiego i trzeba isc z duchem czasu;)

Gość ThePoint
Nie ma mowy o pomyłce, to jest platforma zintegrowana jak już ktoś napisał. Coraz więcej miejsc wprowadza ten system...

Gość ThePoint
A Karpińska dobra, sam nie korzystałem, ale wiem z pewnego źródła, że specjalista jest z niej godny polecenia.

Gość told
pani doktor to najlepsza lekarka internistka i ogolnie lekarz z jakim miałam dczynienia w swoim życiu, dobry człowiek i specjalista w jednym. Do tego przyjmuje w fajnej przychodni do której nie ma problemu sie dodzwonić umówić na wizyte czy uzykać informacje.