Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chorowitek

Internista

Polecane posty

Gość truelove
taka lawina komentarzy;D Pani dr Karpińska ma wielkie grono wielbicieli i z tego co mi sie wydaje całkowice zasłużenie

Gość RegioInter
jak jest ktoś normalnym człowiekiem a do tego dobrym lekarzem to osób reklamujących/polecających znajdzie się dużo bo niestety trafić na takiego lekarza moim zdaniem coraz trudniej za to gburów i robotów nie brakuje

Gość Opossa
dr Karpińska jest warta tych pozytywnych komentarzy wiec na pewno na innych stronach w internecie tez znajdziecie wiele pozytywów na jej temat oraz przychodni starmedica w której ma swój gabinet

Gość wawrzynka
musiałam skorzystac z widzy internisty i się wybrałam do Karpińskiej, teraz mogę również potwierdzić wysoką klase jako człowieka i lekarza pani dokrot. Super kobitka a na dodatek przyjmuje blisko mojej pracy na 10lutego

Gość gość
ktoś tu chyba potrzebuje się reklamować;)

Gość ThePoint
ja jeszcze polecam Joanna Borecka-Sobczak

Gość applenewton
wawrzynka, ja mam pytanie czy byłaś jeszcze u jakiegos innego lekarza tam skoro masz blisko? odpisz tu albo na maila lokatorka2@gmail.com

Gość wawrzynka
osobiście nie byłam,ale moja znajoma była tam u gina i mówiła że całkiem przyzwoicie, nie czekała długo na wizyte a lekarz był ogarnięty

Gość applenewton
aha, dzieki ze odpisałaś. bo ja własnie nie mam nikogo znajomego kto tam by chodził albo dłzuej albo do innych a sie zastanawiam nad przeniesieniem tam jako do "moich lekarzy" a wiadomo lepiej się uczyć na czyjejś skórze niż na własnej;)

Gość MMakabraa
ja chodze tam do przychodni starmedca do rodzinnego Salmonowicz-Sitek, pani doktor jak na razie sie sprawdza, co prawda nie chorowałam(i mam nadzieje że tak zostanie) jakoś poważnie, ale jestem zadowolona. Nie zbywa mnie, słucha i leczy

Gość fikau
a drogie jest takie leczenie w prywatnej przychodni?

Gość ThePoint
Internista to nie lekarz rodzinny wiec jak dla mnie raz czy dwa zapłacenie za wizyte nie jest jeszcze tragedia tym bardziej jak wiesz ze idziesz do dobrej przychodni i dobrego lekarza a w starmedice moim zdaniem tak jest

Gość ewalinak
byłam na wizycie u Pani doktor i jestem zachwycona jej podejściem do człowieka. Czuję się że praca to pasja pani doktor. Zostałam dokładnie zbadana i dostałam skierowanie na badania bez pośpiechu mam nadzieje że moje problemy się niebawem skończą

Gość arwina
jak dla mnie obecnie mogłby nie istnieć lekarz rodzinny czy jak to się tam nazywa bo idąc do takiego specjalisty jak dr karpińska wiem ze na pewno nie odejde z kwitkiem. Polecam panią dr jak i całą przychodnie starmedica

Gość gość
Ja polecam interniste pana doktora Wiktora Wacka z http://www.med-expert.pl/ , przemiły jest i widać,ze zawsze mu zalezy zeby pomoc.

Gość Hania

Ostatnio zmieniłam deklarację o wyborze lekarza pierwszego kontaktu na NFZ  w bardzo fajnej klinice Prima Med w Krakowie przy ul. Cieszyńska 16. Nie ma tam kolejek i bardzo szybko można załatwić tą sprawę.