Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Asiula Cebula

Czy któraś z was używa ojelku arganowego do twarzy

Polecane posty

Gość gość
Ja uzywam jest super

Gość acacacac55
Ja uzywam od roku.dla mnie rewelacja,uzywam go do twarzy i do calego ciala!JEST SUPER,A SKORA NIEMOWLECIA ,MAM 55LAT

Gość gość
też używam, najpierw nakładam na twarz olejek i delikatnie masuje a po 10 minutach ulubiony krem. Efekt - super nawilżona cera, nigdy takiej ładnej nie miałam a ten olejek działa cuda, również na włosach i ciele

Gość gość
na cellulit ponoć pomaga stosował ktoś?

Gość gość
a gdzie można kupić?

Gość gość
u ciebie w mieście to nie wiem ale na pewno nie w mięsnym..

Gość acacacac55
Kupilam na allegro .poszukaj dobrych sprzedawcow!

Gość gość
Uzywalam, ale mi meszek na twarzy wyrósł:D więc przestałam , używam kokosowego oleju albo migdalowego ,ale chwale sobie krem araganowy:) nazywam tylko naturalne kosmetyki i jestem b.zadowolona

Gość gość
właśnie w tym sęk aby nie oszukany a dobry był coby zawartość olejku arganowego była jak ma być ;)

Gość gość
Uzywam*

Gość acacacac55
Poszukaj wsrod sprzedawcow"rzetelna firma" poszukaj u bezposrednich exsporterow z maroka

Gość gość
On jest B dobry na włosy dlatego sadze, ze to od niego, ale moze to czysty przypadek:) Ja kupuje na skarbymaroka.pl Jak juz pisałam używam kremy z olejkiem araganowym i jest ok, wyrzucilam wszystkie kremy z drogerii, jedyna rzecz jaka mam w łazience z drogerii to płyn do h.intymnej. 🖐️

Gość gość
On jest B dobry na włosy dlatego sadze, ze to od niego, ale moze to czysty przypadek:) Ja kupuje na skarbymaroka.pl Jak juz pisałam używam kremy z olejkiem araganowym i jest ok, wyrzucilam wszystkie kremy z drogerii, jedyna rzecz jaka mam w łazience z drogerii to płyn do h.intymnej. 🖐️

Gość gość
Używalam ale byl ciut za bogaty dla mojej cery, tzn swiecila sie i ciut ciut ale jednak podrażniona byla - w moim przypadku nadaje sie do stosowania tylko na noc bo sie swiecila mi skóra, dlatego tez przezucilam sie na olejek z rózy dzikiej/rdzawej jak kto woli i jest o wiele lepszy przynajmniej dla mnie - zmarszczki znikaja, skóra ma równy kolor - moge go nkladac zarowno rano jak i na noc poniewaz wchlania sie do ostaniej kropli i skóra jest matowa jak po popudrowaniu wprost :D

Gość gość
na włosy??? w jakim sensie? co robicie z tym olejkiem i włosami?

Gość gość
normalnie wcieralam we wlosy, ale teraz wcieram migdałowy olejki sa dobre na wszystko :D poczytaj sobie na necie pelno tego