Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgosia2303

Marzec 2014r Przyszłe Mamy

Polecane posty

Gość Małgosia2303

Hej. Mam termin na 24.03..2014r. Są już jakieś mamusie na Marzec ? Zapraszam...

Gość gość
9 marca 2014

Gość gość
To twoja pierwsza ćiąża

Gość gość
pierwsza a twoja ?

Gość Małgosia2303
Moja jako tako to już druga bo pierwszy raz w 21tyg urodziłąm martwego syna i teraz musze bardzo na siebie uważać cały czas musze leżeć i jest to troche menczonce bo nie moge sama nic zrobic tylko kążdego o coś prosić

Gość Kallasznikow
Witam. Ja również mam termin na marzec - konkretnie na 13-go.

Gość gość
to bardzo współczuje ,bedzie dobrze, moja pierwsza ale dobrze sie czuje Kallasznikow data fajna moja z @ wyliczona przez lekarza a ty która ciaza? ile macie lat?

Gość ppaluszekk
Hej dziewczyny dołączam z terminem 5 marzec :-) powodzenia!! Jak się czujecie?

Gość gość
hejka ;) czuc sie dobrze czuje wczesniej troche kilka dni na spanie brało ale poki co nie wymiotuje jedyne co to odbija mi sie czasem a tak to dzis przez ten upal zwariowac idzie

Gość Małgosia2303
witajcie nie było mnie długo ale dzisiaj wruciłam ze szpitala bo w piatek wystąpiło u mnie plamienie ale na szczęśćie mineło i na razie jest wszystko j w pożądku ale musze cały czas leżec ja mam 21 lat a wy

Gość gość
Hej ja mam termin wg om na 23 a wg usg na 26 marzec 2014. Mam 26 lat moja druga ciaza. Pierwsza skonczyla sie poronieniem . Jestem w 8 tygodniu. Tez musze lezec bo mam plamienia i krwiaka. Pisalam na kwietniowki bo na poprzedni marcowy temat ciezko sie wbic. Pisze na przyszle mamy olanujace dziecko z rocznika 2014. Zmeczona26

Gość Małgosia2303
to twój lekarz nie skierował cię do szpitala ja krwawisz przeciesz to ryzykowne a w którym tyg poroniłas piewsze dziecko a jakie leki stosujesz związane w sprawie tego plamienia

Gość gość
Malgosia bylam juz w szpitalu ale.mnie wypisali. Biore 3 razy dziennie d*phaston 3 razy spasmoline 3 razy magnez z wit b6 plus kwas foliowy i leze plackiem. W razie boli brzucha.mam nospe brac.. Ale ciagle plamie tak brudze na ciemno brazowo niby krwiak sie dzieki temu oczyszcza. W poniedzialek mam wizyte u swojej gin. W szpitalu pare dni przelezalam ale tam glownie sprawdzali tylko podpaske czy mocno plamie i leki te same co teraz dawali. Pierwsza ciaze stracilam w 6 tygodniu. Zmeczona26

Gość Małgosia2303
no ja biore luteine 2 razy dzienie po dwie tabletki doustnie ale u mnie na szczęście plamienie ustąpiło i od wtorku narazie nie plamie a skąd jesteś Zmeczona26

Gość gość
Jestem z warinsko mazurskiego. A ty

Gość Małgosia2303
ja ze sląska

Gość gość
Malgosia jak dajesz sobie rade z lezeniem? Mi ciezko wytrzymac tak przykutej do lozka. Ale jak mus to mus. Masz jakies ciazowe dolegliwosci?

Gość Małgosia2303
no właśnie jak mówisz mus to mus cieszko jest tak cały czas lezeć tym bardziej ja zawsze byłam w ciągłym biegu teraz jestem uzalezniona od meża i całej rodziny bo nic samemu nie moge zrobic jest to denerwujące i dobija człowieka ale jak mnie najdzie taka handra to zaraz sobie myśle że te 8 miesięcy już przeleci szybko i to wszystko wytrzywam dla mojego wymarzonego dziecka

Gość Małgosia2303
wiesz co mam takie dziwne objawy przy pierwszej ciąży też tak miałam że co zjadłam to mam czkawke a tak po zatym nie potrafie dużo zjeść bo zaraz robi mi sie nie dobrze ale zaro jem cześciejś i śpiąca jestem a ty masz jakieś objawy

Gość gość
U mnie obolale piersi, wysyp pryszczy na brodzie, wypadajace garaciami wlosy, mdli mnie na sama mysl o slodkim. Bole brzucha jak na okres. Tez jestem zalezna od meza i rodziny bo sama nie moge nic robic. A zawsze bylam ciagle w ruchu. U mnie 8tydz a u ciebie ktory?

Gość Małgosia2303
według okresu powinien być też 8 ale w szpitalu jak mi robili usg wczoraj to 6 tydz. no piersi też mnie strasznie bola a mieszkasz sama z meżem czy z rodzicami

Gość gość
Czyli liczy sie wg ostatniego okresu to tez 8 tydz u ciebie. Mieszkamy sami z mezem.

Gość Małgosia2303
mi w pierwszej ciąży też nic na początku nie dolegał dopiero w 21tyg zaczeło sie wszystko psuć mały sie za szybko na swiat pchał

Gość Małgosia2303
najważniejsze żeby mąż był teraz przy tobie i cię wspierał bo to jest naj ważniejsze ja gdyby nie mójwspaniały mąż to nie wiem jak bym sobie z tym wszystkim poradziła wszystko porobi posprzata ugotuje normalnie anioł

Gość gość
A chodzisz na nfz czy prywatnie do lekarza? Ja chodze prywatnie wizyty co 2 tygodnie. Do tego leki. I co miesiac sie z 500 zl uzbiera albo i lepiej