Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HankaTggg6

Mój facet nie dochodzi

Polecane posty

Gość HankaTggg6

Mój facet nie może dojść. Wiem, że go podniecam, ma erekcje ale nie ma wytrysku. Ostatnio kochaliśmy się ponad godzinę, w wielu pozycjach, zrobiłam mu orala, sama doszłam 2 razy a on w ogóle. Powiedział, że było mu bardzo przyjemnie ale orgazmu nie miał. Długo był sam i zaspokajał się masturbacją. Co mogę zrobić w tej sytuacji? Czy zaprzestanie masturbacji sprawi, że odzyska zdolność do orgazmu i wytrysku we mnie lub podczas "loda"?

Twoj facet musi sobie rozbić nieświeże jajko na glowie i skoczyć z okna z przewiązanym do doniczki kuutasem :P doniczka musi być przyklejona plssteliną do parapetu ;) z pewnością odzyska sprawność :D

Gość HankaTggg6
A Ty Amstaf zbadaj sobie głowę bo masz symptomy typowe dla debila :)

Myślisz pomarańczo, że mi tym pierrdem dogadałaś? :D Nie znasz mnie, uruchomiłaś się, a ja pierrdzę Ci w grzywkę słodko kwaśnym wypierrdem :P Dobrze Ci radze zbadaj go, ćpuny mają z tym problem :)

Gość HankaTggg6
Nie jest ćpunem. Natomiast jeśli Ty jesteś facetem mógłbyś napisać coś sensownego i na temat.

Gość HankaTggg6
To że pracuje na tokarce to nie znaczy że mozesz go obrażać skisła brejo (do amstafa)

Gość HankaTggg6
:) tracę wiarę w ludzi, sami pożal się "zabawni" pseudoznawcy... Do tego komuś spodobał się mój nick i się podszywa :) Brawo przedszkolaki :)

Gość HankaTggg6
Jade na odpust bede jutro

HankaTggg6 -- otworzyłaś konserwę, zrobiłaś to bez gipsu na paltzach, a więc zwichnełaś sobie paznokcie, które odleciały Ci jak bociany do ciepłych krajów :D W dodatku do rynej konserwy wrzuciłaś dwa kolo mąki i cztery konserwy 💤 myślałaś, jak rasowa biuurwa, że mrówka bigbitówka obsrra na widok Twojego przysmaku sedes :D pomyliłaś się juz po pierwszym bąku :D Facet ma problemy z prostatą, jednym z objawów tego syndromu jest narkomania, pusta torebko po herbacie :D

Gość HankaTggg6
Amstaf ty mielony schabie z kością ogonową zadartą na południowy wschód od Szyszelewa zajmij sie sobą.

Gość gość
Powinnaś się cieszyć, z reguły to kobieta nie dochodzi w przeciwieństwie do faceta.

Gość miły  pan
może po prostu pije !!! albo jakieś psychotropy bierze ....

Gość miły pan
Ja np po ranigaście nie dochodze ;(

Gość gość
Zbyt długo marszczył freda i teraz nie ma czucia. Jak nie będzie ciasno to nic z tego nie będzie.

Gość gość
-Czy twój facet nadal wali konia,jeżeli tak to niech przestanie bo inaczej nie przy zwyczaji się do uścisku pochwy, -czy uprwiacie seks w prezerwatywie? -czy na początku jest gra wstępna,powinna być długa.!!!!!!! czy często robisz mu loda??? Proponuje OBRZEZANIE FACET przestanie walić konia,

Gość ilovekrowe
definitywny koniec z trzepaniem wacka, troche go wstrzymaj (min. tydzień) a potem lodzik i jazda. na pewno dojdzie.

HankaTggg6 -- mlehehehe spięłaś się jak agrafka trzymająca obciągającą fałdy bieliznę, faldy tuszczu, którymi jesteś zamaskowana jak stary rozpędzony parowóz w dolinie śmierci :D

Gość gość
przyzwyczail do ciasnej reki i teraz wilgotna szparka go specjalnie nie rusza.

no ciężka sprawa autorko. może chory fizycznie może zraniony emocjonalnie może nie otworzył sie przed tobą . sporo czynników polecam psychologa z powołania najlepiej jakiegoś . siebie nie polecam :D

Gość gość
Musi zaprzestać jazdy na ręcznym... Zrobi sobie dobrze 3 razy przed stosunkiem a potem beret..! Niech nie marszczy 'freda' przez 3-4 dni a potem niech Cie weźmie od tylca...

Gość gość
Juz i loda robilam tabletki tez mial worek mu masowalam i dalej nie moze dojsc