Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wszystkie tu pisza ze sa takie piekne po 40 maja super figury i zero zmarszczek

Polecane posty

Gość gość

szkoda ze na ulicach widac cos innego :D

Gość gość
no bo to jest proste głabie, przeciez ty myslisz ze to 30 ski, na czole wieku nikt nie ma wypisane hehe

Gość pijęalkohol
co ty opowiadasz za dyrdymały, sporo jest tematów "oh jaka ja brzydka" "jestem brzydka" etc.

Gość Toż ża ba
HEheh Ja też tu widzę masę tematów, w którym wszystkie wyglądają 5 - 15 lat młodziej :D

Gość gość
a co to was obchodzi jaka jest prawda, pisze to pisze, nie sprawdzisz, zajmijcie sie soba, bo jak ktos zakłada taki topik to ma jakies kłopoty ze sobą, moze jakis pryszczaty co to go nikt nie chce??

Gość Toż ża ba
A co się tak burzysz? Mnie też to śmieszy, że wszystkie uważają się miss świata i myślą, że mega młodo wyglądają,heh pewnie ubierają się dziecinniej od nastolatek i myślą że je za gówniary biorą :) Albo najlepszy jest tekst "Mam 160 cm i inni myślą, że jestem jeszcze dzieckiem" :D

Gość gość
ale to trzeba mieć pusty łeb,zeby twierdzic ze wie się ile kto ma na ulicy lat buhahahahah

Gość Toż ża ba
W takim razie babinki po 145 cm wzrostu są przedszkolakami :D

Gość gość
najgorsze to są takie 20paro latki z wylewajcym się tłuszczem w legginsach, z tym,że myla je często z rajstopkami i tak suna po chodnikach trzęsąc d*pskiem i zażerając się kebabem...jeny ile takich widze,.,,,i takie potem piszą na starsze..

Gość Toż ża ba
To dziwne, bo ja widzę raczej same szczupłe zgrabne 20-parolatki :) Ja nie piszę na starsze nic, ile nie ma babka lat to i tak zawyczaj myśli e wygląda mego młodo :D