Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

koleżanka mnie wkurzyła

Polecane posty

Gość gość

Mam taką koleżankę, z którą w bardzo się kiedyś przyjaźniłyśmy, ale w szkole średniej nasze drogi się rozeszły, ja poszłam do najlepszego liceum w mieście, ona do jakiegoś technikum w pipidówie. Ja zawsze b. dobrze się uczyłam, ona gorzej niż słabo, poszłam na studia, ona nie zdała matury (potem ją poprawiła), spotkałyśmy się po latach, ja już na studiach, ona miała dorywcze prace przy zbiorach a ja fajne życie na tych studiach i namówiłam ją żeby też poszła... O dziwo wybrała ten sam kierunek, jakoś się dostała z drugiego sortu. A teraz wielce zadowolona, chwali się jak to dzięki pracy w wakacje jeździ sobie a to góry a to morze, tępa dzida z niej zawsze była, takie byle co, brzydka, znalazła się wielce pani studentka. Idzie moją drogą, po moich przetartych śladach (też w zeszłym roku pracowałam i wyjeżdżałam dzięki tamu w różne kurorty), jeździ z tą samą firmą co ja w zeszłym roku nawet! Nie powiem, wkurzyłam się. Czy ludzie tak muszą kopiować drugiego człowieka? Czuję się tak jakby kradła moje życie!

Gość gość
ty się dobrze czujesz?co ci do tego, że ona sobie jeździ?za twoje jeździ?chyba nie, więc nie wtykaj swojego wielkiego kinola w cudze sprawy, bo ci go ktoś kiedyś utrze u samej d**y.

Gość gość
Nie Cieszysz się, że jej pomogłaś ? Bez Ciebie jej życie nie miałoby takiego blasku ?

Gość gość
czuję się dobrze, dziękuję za troskę :D jeździ ale do pracy a nie na wczasy dzięki studiom, po prostu taki kierunek, że może wyjeżdżać, kasa z tego mała ale po co się tak żałośnie chwalić i cieszyć? tak to by nosa ze swojej wsi nie wyściubiła, nigdy nigdzie nie była na żadnych wczasach a teraz oooo

Gość gość
Studiujesz jaką politologię, socjologię, czy inne bezrobocie? Bo jak piszesz, uczyłąś się bardzo dobrze, a twoja koleżanka nawet matury nie potrafiła zdać i jesteście na tym samym kierunku?

Gość gość
Studiowałam w Wyższej Szkole Terowania Dachów w Piździszewie Małym.

Gość gość
nie, nie cieszę się, wręcz żałuję, że ją namówiłam na studia

Gość gość
nie, żaden z tych kierunków wymienionych ten wyżej to podszyw z moich studiów też nie jestem do końca zadowolona, teraz poszłabym na inne, bardziej prestiżowe

Gość gość
ale temat jest nie o tym, tylko o mojej małpującej koleżance nie życzę nikomu źle, po prostu zdenerwowałam się tym, czego się dowiedziałam i tyle

Gość gość
Turystyka i rekreacja?

Gość gość
Jesteś bardzo zawistną i nieżyczliwą osobą. Pamiętaj, że zła karma wraca.

Gość gość
nie, nie jestem zawistna, mówię, że nikomu źle nie życzę, nie jestem takim typem człowieka, po prostu ona zawsze była tępa, dużo gorsza a teraz się tak obnosi ze swoimi wyjazdami i plusami tej całej sytuacji nie, żadna turystyka, przestańcie zgadywać bo to nie o to tu chodzi

Gość gość
Boze strzez od takich 'przyjaciol' z wrogami poradze sobie sam.

Gość gość
ty tez jestes jakas zakompleksiona a ten kierunek musi byc jakis c*****y skoro ludzie ktorzy nie zdaja matury za 1 razem sa w stanie sie dostac wiec nie oburzej sie tak

Gość gość
No tak, jak byla slabsza, w gorszej szkole, matury nie zdala to bylo wszystko dobrze, bo ksiezniczka mogla sie czuc lepsza. A jak dziewczyna poszla na studia i uklada sobie zycie, to nagle budzi sie zawisc, bo ona przeciez jest glupia a nie taka wspaniala jak panna autorka. Zalosna jestes.

Gość gość
wiedziałam, że będą same złe opinie na mnie, ale mam to gdzieś nara

Gość gość
aha, czyli oczekiwałaś, że wszyscy ci przyklasną i będą chwalić twoją zawiść i brak życzliwości dla innych. No strasznie mi przykro, że się tak zawiodłaś :P. My też mamy cię gdzieś, więc spadaj na szczaw 🖐️.

Gość sdfnmgbnsdgmbcvx
und mirabelki

Gość gość
Twoja postawa jest na dłuższą metę bez znaczenia. Twoje życie się skończy, Twojej koleżanki też i nikt nie będzie pamiętał o Twoich żalach. Twoje rozmyślania tutaj, nie mają kompletnie żadnego znaczenia.

Gość gość
hahaahahahhahahahahahahahahahahhaha ja pierd oleeeeeeee taka dobra uczennica ze wyladowala z dziewczyna która nawet matury nie zdala ale qrwa studentka z ciebie z wyższych sfer!!!! hahahaha

Gość gość
idz stad autorko, tylko się osmieszylas