Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pedofilia na czacie

Polecane posty

Gość gość

Hej. Od pewnego czasu gnębi mnie jeden problem. Otóż zauważyłam pewne zjawisko na czacie. Faceci do około 40 lat szukają na czacie małolat, które mają 15-16 lat. Jawnie przyznają się oni do tego, że wykazują skłonności pedofilskie. Oto przykładowe nicki: kasa_za_loda_on27, modelki_15-17_na_przebieranki_ON28, zaopiekuje_sie_mloda. Pisałam z tymi facetami, podałam się za szesnastolatkę a oni i tak dążyli do umówienia się ze mną. Mam 18 lat i przeraża mnie to, że dorosły facet mający córkę może mieć nick na czacie 'szukam_corki'. Chciałabym coś z tym zrobić ale takich rzeczy raczej prawnie się nie rozwiązuje?

Gość gość
wg. olskiego prawa taka 15 jest już dozwolona do "dotykania" :)

Gość gość
No właśnie wiem ale jak można być takim zwierzęciem?

Gość gość
w wielu kulturach jest to normalny wiek, a w niektórych nawet 80 letni dziadkowie poślubiją takie.

Gość StaraMauuupa
na czacie powinien być moderator. Powinien wywalać tego typu użytkowników. Na tych czatach pełno jest powaleńców takich, że głowa mała. Kiedyś gadałam z jednym z mojego miasta. Jak usłyszał ze mam nastoletnie córki to aż mi dał numer komunikatora, gdzie były dostępne jego dane. Jak nie chiałąm gadać o córkach to obiecywał dać mi 1000 zł z za załatwienie mu 13 latki. Jakbym miała środki i możliwości to załatwiła bym mu wpieeerdoool

Gość StaraMauuupa
Już mi się nie chce słuchać i innych kulturach o starych muslimach poślubiających dzieci, o Watykanie i przepisach prawa tam obowiązujących.

Gość gość
idiotko jak chcesz komuś udowodnić pedofilię to przynajmniej podawaj wiek poniżej 14 lat

Gość gość
Taaak, ja słyszałam o takim przypadku gdzie 50latek zabił swoją świeżo upieczoną żonę nacinając jej waginę nożem aby mógł z nią uprawiać stosunek. Ale mniejsza o to. W sumie to dobry pomysł z podawaniem wieku poniżej 14 lat. Aczkolwiek i tak mnie obrzydza to w jaki sposób oni do mnie wypisywali.

Gość StaraMauuupa
tu się nie da udowodnić, trzeba by zrobić prowokację i to tez niewiele z tego by było. Najlepiej chyba uświadamiać dzieci.

Gość gość
Ale jakbym wyciągnęła od takiego faceta email to chyba dałoby się to udowodnić? Po adresie IP?

Gość StaraMauuupa
za same zamiary to raczej nikogo nie wsadzą :( musiałby mieć jakieś pedofilskie treści na komputerze,

Gość gość
nietrudno wymyśleć jakąkolwiek prowokację i puścić ją w obieg, by się łapali na nią ludzie o oczekiwanych skłonnościach. Na świecie jest mnóstwo zboków mam wrażenie, że niektórzy są tym zaskoczeni.