Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewa333333

Dobrze mi

Polecane posty

Gość Ewa333333

siedzę sobie w domciu, oglądam fajny program na Domo, popijam wino przywiezione z Egeru tydzień temu, koty leniwie sobie polegują po katach, dobrze mi :) mam nadzieję, że Wy też fajnie spędzacie ten piątkowy wieczór

Gość qwerty102
:)

Gość gość
Ja też piję winko z supermarketu. :) Dzieci i mąż smacznie śpią a ja mam wolne............ ;)

o, to wcześnie sie kłada... mój facet coś sobie dłubie w necie, młody gdzieś wybył cisza, spokój i superwinko szkoda, że tylko 2 litry kupiliśmy, ale w pośpiechu i tylko tyle mieliśmy butelek...

Gość gość
Ewa,Ty nie szalej......2 litry???? Jutro mają być upały a kac ciężko się znosi w taką pogodę. Ja już wypiłam 2 kieliszki i starczy. Mąż śpi bo ma o 4 rano wyjazd. Błoga cisza......... :)

nie, no 2 litry to jest wszystko, co przywieźliśmy :) a co ciekawe, po tym winie nie ma sie kaca, nawet jak sie wypije pół litra dziwne a jutro słodkie lenistwo, w ten upal nic nie zamierzam robić, no, z wyjątkiem ugotowania botwinki i może przejadę sie z odkurzaczem po swojej działce mieszkania :) tyle ze mnie na jutro :)

Gość gość
No to miłego wieczoru! Mnie jakoś zmogło i spać idę. Dobrej nocy, Ewa! :)

Gość gość
pędź stąd, stara pudernico lubelska:o

dziś też mi dobrze, chociaż mam sporo pracy zupka już się gotuje, konkubent mi przy niej wydatnie pomógł, zajął się obróbką buraczków, czego nie cierpię robić a teraz opracowałam kocepcję pokrowca na śpiwór i zaraz wyciągam maszynę i szyję trochę mi się nie chce, więc wymyślam inne zajęcia (a to pranie powiesiłam, a to kwiatki podlałam, wina sobie nalałam, na kafeterii piszę... )no ale nic, czas się zebrac i do szycia!

Gość gość
to podszyw ewy 33 :)

Gość gość
wina nie zazdroszczę, ale zazdroszczę kotów też bym chciała mieć futrzaka

Gość gość
a między nogami nie masz?

mam kilka, mogę odstąpić ;) żartuję, kocham wszystkie moje kociory i żadnego nie oddam i nie żaden podszyw jestem, tylko nowy mój nick, bo przecież ze spacją czy tam przecinkiem po nowemu nie można, idiotym już zupełny zapanował na tej kafeterii

Gość pytajacaaa siee
ewa czy twój konkubent,obleśny tłusty warchlak,polizał cię między nogami?

Gość gość
aha.. to moglas dac nicka ewa41, bo nie masz juz 33 lat....

Gość gość
pewnie polizał i nie żyje

Gość gość
chyba 51,po tym co wypisuje sądze że to stara baba

tak dla ścisłości, bo widzę, że niktórych bardzo nurtuje mój wiek, to mam 42 lata, dokładnie 42 i 5 m-cy jeszcze coś musicie wiedzieć dla spokojnego snu na dzisiaj? czy wystarczy?

Gość gość
powiedz nam droga ewo czy konkubent ładuje cię jeszcze w kakao?

Gość gość
podobno kobiety w tym wieku mają luzne zwieracze i można to robić bez smarowania

Gość dobrze poinformowana
masz 42 lata a wyglądasz na ponad 50 :o

Gość gość
chciałabym mieć kociaka, ale nie mogę bo po pierwsze primo mieszkam na poddaszu, na 4 piętrze (wolę nie sprawdzać jak kot radzi sobie na stromym dachu gdy zobaczy gołębia) po drugie primo często wyjeżdżam i nie miałby kto się nim zaopiekować, w instytucję typu hotel dla zwierząt nie wierzę pierwszy argument przeważa, nie chciałabym mieć jakiegoś futrzaka na sumieniu gdyby spadł z dachu i coś sobie zrobił :-(

powiedziałabym, że raczej drugi argument jest problemem... chociaż faktycznie, z oknami dachowymi byłby problem trochę... też mieszkam na IV piętrze, ale w bloku starego typu i okna mam normalne olna dachowa należałoby specjalnie zabezpieczyć gorzej z wyjazdami, wtedy ktoś musi chociaż raz na dwa dni przyjść, jeśli wszyscy wyjeżdżają, co sie rzadko zdarza no i trzeba wszystko odpowiednio przygotować

uszyłam, jestem z siebie dumna :) wreszcie spakuję sama śpiwór bez bólu i złorzeczeń ;) zupka już też dochodzi teraz jeszcze ogarnąć swój pokój i kuchnię i mam wolne :)

Gość gość
42,5 lat? ale ten czas leci.

no, trochę leci... jeszcze trochę i dolecę do połówki swojego życia... a potem z górki, to chyba lżej, nie? :)