Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalina

Były chciał wrócić

Polecane posty

Gość tralalina

Rozstalismy się z niezłym hukiem, w kłotni, zadzwoniłam po czasie wcześniej dawszy mu ochłonąć, to mnie chooy potraktował jak coś brzydkiego, co mu się do buta przyczepiło. Kazał mi się odwalić i tym podobne. Stwierdziłam, że słoma mu z butów wystaje i dobrze, że to koniec, bo byłam z nim o dwa lata zbyt długo, jak widać. Olałam gościa, nawet nie poczułam tego rozstania, mimo iż darzyłam go wielkiem uczuciem-wcześniej :) Mineły trzy tygodnie, a on wydzwania i próbuje mnie przepraszać. Niestety, mi już przeszło, olałam dziada.

Gość gość
Zablokuj numer i masz spokój.

Gość gość
O jakim uczuciu do niego piszesz. Ty kochasz tylko siebie. Jeździłaś mu po głowie, ciągłe awantury, o gucio, drobiazgi. Nic poważnego od chooji nawet go wyzywałaś. I piszesz e ci przeszło ? Przeszła ci tylko pierwsza furia. Odwal się suko od faceta, i lepiej nie bierz za żadnego. Chyba tylko za takiego który będzie cię walił po wrednym ryju za każde miauknięcie jakie wydasz. Jesteś zwykłą pasztetową. Kawał worka na spermę. Do niczego się więcej nie nadajesz ty głupia blacharo.

Gość tralalina
Rzeczywiście, tylko dwie rzeczy są nieskończone, choć co do wszechświata nadal nie jesteśmy pewni.